Zonnepanelen - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik zonnepanelen

Zonnepanelen

nieuws en trends

Zonnepanelen: alles wat je weten wilt over zonnepanelen. Bereid je aankoop van zonnepanelen goed voor. Bij hoe-koop-ik.nl.

Het laatste nieuws over zonnepanelen en de ontwikkelingen op zonne-energie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer zonnepanelen

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste zonnepanelen nieuws

Vakantiegeld: leg het op je dak!

Vakantiegeld? Leg het op je dak. Zonnepanelen info...

Sommige gezinnen hebben het vakantiegeld echt nodig voor een reisje naar de zon. Maar als je aan jouw vakantiegeld een andere bestemming wilt geven, dan weten wij nog een andere manier om jou met het vakantiegeld van de zon te laten genieten. Leg het vakantiegeld op je dak!

Er zijn volop mensen die hun vakantiegeld, of een deel ervan, op een spaarrekening zetten als appeltje voor de dorst. Dat is altijd een goed idee. Alleen: het vakantiegeld brengt op die spaarrekening zo weinig op. Dit jaar zakken de spaarrentes onder de 1%. Dat is anders met zonnepanelen: dan wek je een deel van je elektriciteit zelf op. En bespaar je elk jaar een lekker bedrag uit op de elektriciteitsrekening.

Helft stroomverbruik
Met het vakantiegeld ben je vaak al een aardig eind op weg naar voldoende zonnepanelen om bijvoorbeeld de helft van jouw stroomverbruik zelf op te wekken. Hoeveel zonnepanelen er nodig zijn, hangt natuurlijk af van jouw stroomverbruik.

Terugverdientijd
Zonnepanelen: alles wat je weten wilt over zonnepa...Gemiddeld gebruikt een huishouden in Nederland 3500 kWh elektriciteit. Om de helft daarvan zelf op te wekken, zijn 8 of 9 zonnepanelen nodig. Dat kost rond de € 4.000. Daarmee bespaar je minstens € 400 per jaar; dus na 10 jaar hebben de zonnepanelen zichzelf terugverdiend. Zonnepanelen gaan zo’n 25 jaar mee;  gerekend over die levensduur zijn de kosten € 160 per jaar.

Wil je weten hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt?
Ontdek het met de zonnepanelen Koopwijzer

Zonnepanelen vergelijken

Voordat je met je vakantiegeld van de zon gaat genieten, kun je zelf eerst eens kijken welke zonnepanelen het meest geschikt voor je zijn. Je kunt zonnepanelen vergelijken op prijs, kwaliteit, garantie, keurmerken, prijs-/prestatieverhouding, en nog meer.
Zonnepanelen vergelijken

Goed advies krijgen
Beste zonnepaneel? Welke soorten zonnepaneel zijn ...Als je besluit om je vakantiegeld op je dak te leggen, zorg er dan wel voor dat het goed gebeurt. Door een bedrijf dat vertrouwd en ervaren is in het plaatsen van zonnepanelen, en dat je eerst goed en vrijblijvend advies kan geven. Dan weet je zeker dat de zonnepanelen op de juiste manier bevestigd worden, zodat ze het meeste rendement opleveren en veilig vast zitten.

Ook de omvormer en de rest van de installatie moet op de juiste manier worden aangelegd en doorverbonden.
Zo kies je een goed zonnepanelenbedrijf

Offerte zonnepanelen aanvragen

Om te beslissen welk zonnepanelen bedrijf je het beste kunt inschakelen om bij jou thuis het vakantiegeld op het dak te leggen, kun je het beste verschillende offertes aanvragen bij vertrouwde bedrijven. Dat kan bij hoe-koop-ik.nl met 1 aanvraag. Dan kun je precies vergelijken wat de verschillen zijn in de adviezen, de kosten en de opbrengsten.

Vraag nu meerdere offertes aan


Vakantiegeld tips. hoe-koop-ik.nl

Lees: Vakantiegeld tips spouwmuurisolatie


Lees: Vakantiegeld tips isolatie

Meer zonnepanelen nieuws

Welk zonnepaneel voor jou?

Doe de zonnepanelen Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw huis?

Wat kosten zonnepanelen?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis zonnepanelen offertes

√ Bij ervaren zonnepaneel-bedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan


Vergelijk zonnepanelen

Kijk & Vergelijk soorten en merken zonnepanelen op:
Prijs/ prestatie
Vermogen
Opbrengst
Garantie en meer
vergelijk zonnepanelen

zonnepanelen: alle informatie