Dubbel glas - alles wat je weten wilt.               hoe-koop-ik.nl dubbel glas

Energielabel glas

welk energielabel HR++

Verhoog je energielabel van je huis met dubbel glas. Onafhankelijke info van hoe-koop-ik.nl dubbel glas

Het energielabel van je huis verbeteren? Dat kan met dubbel glas. Welk energie- label krijgt jouw woning met HR++ glas? Alles over het energielabel dubbel glas.

Meer dubbel glas

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over dubbel glas

Energielabel dubbel glas


Huizen hebben, net als apparaten, een energielabel. Dat geeft aan hoe zuinig het huis met energie omgaat. Wil je een beter energielabel?

Met het plaatsen van dubbel glas gaat je energielabel direct een stap vooruit.
Want je kunt met isolatieglas flink besparen op je energieverbruik voor verwarming!

Onafhankelijke informatie over dubbel glas en het energielabel.

Voorlopig energielabel woning

Iedere huiseigenaar heeft een bericht gekregen over de toekenning van een voorlopig energielabel aan het huis. Het energielabel dat jouw huis nu heeft, is gebaseerd op aannames en gemiddelden.

Wil je er voor zorgen dat het energielabel van jouw huis verbetert? Dat doe je bijvoorbeeld door betere isolatie aan te brengen. Met goed isolerend glas gaat je energielabel een stap omhoog.
Bekijk alles over dubbel glas

Veel of weinig energieverbruik
Als je het huis wilt verkopen of verhuren, dan moet je een definitief energielabel kunnen tonen. Voor toekomstige bewoners is het natuurlijk een belangrijke vraag of het huis veel of weinig energie verbruikt. Dat scheelt elk jaar honderden euro’s op de energierekening.

Energielabel bewijs dubbel glas

Energielabel A met dubbel glas? Onafhankelijke inf...Het energielabel voor woningen is, net als bij wasmachines of elektrische apparaten, verdeeld in de categorieën A tot en met G. Energielabel A staat voor het zuinigste energielabel.

Om van je voorlopige energielabel een definitief energielabel te maken, moet je aantonen welke besparende maatregelen je aan het huis genomen hebt. Kijk naar het logo energielabel, dat is het energielabel bewijs dubbel glas.

Energielabel HR++ glas

HR glas, HR+, HR++ of HR+++. Onafhankelijke info v...Een huis met enkel glas verbruikt flink meer energie dan nodig is. De kou van buiten wordt via enkel glas veel sneller uitgewisseld met de warmte van binnen. Dubbel glas isoleert, en zorgt er voor dat de warmte binnen blijft. Dan hoeft de cv-ketel niet voortdurend te branden. Daarnaast heeft dubbel glas nog veel meer voordelen.
Wat zijn de voordelen dubbel glas?

De meeste mensen die kiezen voor dubbel glas in huis, nemen HR++ glas. Dat is de soort glas met de beste prijs-/ prestatieverhouding. HR++ glas bestaat uit twee ruiten met een coating, waarbij tussen de glasplaten edelgas is aangebracht. Daardoor bespaar je met HR++ glas veel meer dan met gewoon dubbel glas. Het kost wel € 15 per m2 meer, maar dat prijsverschil verdient HR++ glas binnen 2,5 jaar weer terug.
Hoe kies je het beste HR glas?

HR++ glas bespaart per m2 gemiddeld 20 tot 25 m3 gas. Zo levert HR++ glas een besparing op van ongeveer € 23 per m2 per jaar.
Kijk & Vergelijk dubbel glas

Bereid aankoop dubbel glas voor
Dubbel glas informatie. Onafhankelijke info van ho...Overweeg je dubbel glas? Bereid je aankoop goed voor en weet waar je op moet letten. Speciaal daarvoor is er de dubbel glas Koopwijzer. Daarmee ontdek je snel wat het best bij jouw woning past. En wat de kosten en opbrengsten zijn.

Doe de dubbel glas KoopwijzerEnergielabel 2 stappen omhoog met dubbel glas

Overweeg je dubbel glas te nemen, maar heeft jouw huis nog geen spouwmuurisolatie? Dan is het zinnig om eens aan een isolatiespecialist te vragen naar een combinatie van het aanbrengen van spouwmuurisolatie en dubbel glas. Dan gaat het energielabel direct 2 stappen vooruit. Weten waar je op moet letten bij dubbel glas plaatsen?
Dubbel glas plaatsen

Vraag offertes voor dubbel glas vervangen

Meerdere offertes dubbel glas aanvragen via hoe-ko...Offertes aanvragen voor dubbel glas is heel eenvoudig.
Met 1 aanvraag via hoe-koop-ik.nl vraag je bij 3 glasbedrijven offertes aan. Gratis en vrijblijvend. Zo kun je goed de adviezen, de service en de kosten van dubbel glas vergelijken.

Wij hebben kwalitatief goede glasbedrijven voor je geselecteerd. Deze glasbedrijven voldoen aan alle kwaliteitscriteria en geven garantie.

Vraag dubbel glas offertes aan


Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:

● ''7 tips om dubbel glas offertes goed te vergelijken.''
● ''13 vragen om aan het glasbedrijf te stellen.''

Meer informatie dubbel glas

Wat is de dubbel glas prijs?
Hoe vind je een glaszetter?
Dubbel glas vervangen

Welk glas past bij jou?

Doe de dubbel glas Koopwijzer

Direct advies voor jouw huis.

Welk dubbel glas is geschikt?

Wat zijn de dubbel glas kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis dubbel glas offertes

Dubbel glas? Vraag offertes aan.

√ Bij erkende glasbedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Gratis 2 handige checklists bij offertes aanvragen...


Vergelijk dubbel glas

Kijk & Vergelijk dubbel glas.
Alle soorten glas:
Standaard isolatieglas
HR glas
HR+ glas
HR++ glas
HR+++ glas
vergelijk dubbel glas

dubbel glas: alle informatie