Dubbel glas - alles wat je weten wilt.               hoe-koop-ik.nl dubbel glas

Dubbel glas garantie

garantie glas plaatsen

Hoe kies ik dubbel glas? Onafhankelijke info van hoe-koop-ik.nl

Een glaszetter geeft garantie op het dubbel glas zelf en op het plaatsen van het dubbel glas. Meestal geeft de glaszetter 10 jaar garantie op dubbel glas. Lees alles over garantiebepalingen glas.

Meer dubbel glas

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over dubbel glas

Glas garantie


Garantie op dubbel glas. Onafhankelijke info van h...Een glaszetter geeft garantie, want een glaszetter levert kwaliteit. Dat geldt voor het dubbel glas zelf en voor het plaatsen. Een glaszetter geeft meestal 10 jaar garantie op het dubbel glas en het plaatsen.
Onafhankelijke informatie over garantie glas en glaszetter.

Garantie glas

Dubbel glas informatie. Onafhankelijke info van ho...Op isolatieglas geven bijna alle fabrikanten garantie. Meestal wordt er 10 jaar garantie gegeven op dubbel glas en alle soorten HR glas. Dit betreft de fabrieksgarantie.
De garantie geldt op de dichtheid van de ruit. Dubbel glas en HR glas mag niet lek raken. Als er vocht tussen de glasplaten van HR glas komt, krijg je aanslag of wordt de coating aangetast. Ook isoleert het dubbel glas dan minder goed.

Soms zijn er afwijkende garantieperiodes voor dubbel glas. Voor driedubbel glas geldt vaak een garantieperiode van 5 jaar. Aan garantie op isolatieglas zijn vaak voorwaarden verbonden, zoals onderhoud van kozijn en glas door de woningeigenaar.

Na 10 jaar neemt de kwaliteit van dubbel glas af en neemt de kans op lekkage toe. Wanneer dubbel glas aan het einde van zijn levensduur is (maximaal 30 jaar), is het slim het te vervangen door nieuw dubbel glas.

Garantie glas plaatsen

Dubbel glas plaatsen. Onafhankelijke info van hoe-...Door verkeerd plaatsen kan dubbel glas lek raken. Als het isolatieglas binnen 10 jaar kapot gaat, en je hebt het laten plaatsen door een erkend glaszetter, dan zijn de kosten voor het vervangen en plaatsen van het dubbel glas voor rekening van de glashandel waar de glaszetter in dienst is.

Glas plaatsen moet op de juiste manier gebeuren. In Nederland zijn hier normen voor. Meestal staan die in de garantievoorwaarden van de fabrikant. De deskundigheid en vakmanschap van de glaszetter garanderen de kwaliteit van isolatieglas en de isolatiewaarde van het dubbel glas.
Alles weten over dubbel glas

Glasschade en glasbreuk. Onafhankelijke info van h...Ondanks alle zorgvuldigheid bij glas leveren en plaatsen kan er een gebrek ontstaan, door een fabricagefout bijvoorbeeld. Bij een professioneel glasbedrijf krijg je daarom na aankoop van dubbel glas, meestal 10 garantie op het dubbel glas inclusief de plaatsing.
Tip: Bewaar het garantiebewijs met de factuur goed.
Hoe gaat glas plaatsen?

Vaak heeft glas een keurmerk of kwaliteitslabel. Welke labels kun je bij dubbel glas tegenkomen?
Glas keurmerken

Glasbedrijf nodig? Waar let je op bij kiezen van e...Kies altijd voor een vakkundige glaszetter. Zo weet je zeker dat dubbel glas plaatsen goed gebeurt. En krijg je garantie.

Hoe kies je een glaszetter?Geen garantie glas en plaatsen

Let op de garantiebepalingen van glas. Om aanspraak te kunnen maken op garantie moet je als woningeigenaar wel onderhoud verrichten. Slecht onderhoud van het kozijn verhoogt de kans op schade aan het isolatieglas of lekkage van het dubbel glas. De kosten voor glas vervangen zijn dan voor de woningeigenaar.
Onderhoud kozijnen voor garantie dubbel glas. Onaf...Onderhoud van dubbel glas houdt in:

  • Onderhoud van schilderwerk van het kozijn.
  • Onderhoud van kitwerk en/of beglazingsrubbers: de afdichting tussen de beglazing en het kozijn.
  • Onderhoud draaiende delen: scharnieren en sloten.
  • Onderhoud ventilatieopeningen: de beluchtingsgaten moeten schoon en open blijven.
  • Reinigen van glas en kozijnen.

De garantieperiode en de garantiebepalingen kunnen per glashandel verschillen. Wij adviseren je de garantievoorwaarden goed te lezen. Als je meerdere offertes aanvraagt via hoe-koop-ik.nl kun je goed de prijzen, adviezen en de garantie van dubbel glas vergelijken.

Vind een glaszetter met garantie

Beste soort dubbel glas kiezen: hoe doe je dat? On...Hoe-koop-ik.nl heeft vakkundige glaszetters voor je geselecteerd bij betrouwbare glasbedrijven die glas plaatsen in jouw woonplaats.
Vul je postcode in bij het aanvragen van offertes dubbel glas, dan zie je direct welke glaszetter bij jou in de buurt werkt.

Vind een glaszetter in de buurt


Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:

● ''7 tips om dubbel glas offertes goed te vergelijken.''
● ''13 vragen om aan het glasbedrijf te stellen.''

Meer informatie dubbel glas

Hoe kies je het beste HR glas?
Wat is de dubbel glas prijs?
Tips voor glas op maat

Welk glas past bij jou?

Doe de dubbel glas Koopwijzer

Direct advies voor jouw huis.

Welk dubbel glas is geschikt?

Wat zijn de dubbel glas kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis dubbel glas offertes

Dubbel glas? Vraag offertes aan.

√ Bij erkende glasbedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Gratis 2 handige checklists bij offertes aanvragen...


Vergelijk dubbel glas

Kijk & Vergelijk dubbel glas.
Alle soorten glas:
Standaard isolatieglas
HR glas
HR+ glas
HR++ glas
HR+++ glas
vergelijk dubbel glas

dubbel glas: alle informatie