Dubbel glas - alles wat je weten wilt.               hoe-koop-ik.nl dubbel glas

Dubbel glas keurmerk

kwaliteitslabel glas

Hoe kies ik dubbel glas? Onafhankelijke info van hoe-koop-ik.nl

Dubbel glas heeft vaak een keurmerk of kwaliteitslabel. Bij dubbel glas en het kiezen van een glaszetter kun je 5 keurmerken tegenkomen. Lees over KIWA keurmerk dubbel glas, GBO certificaat glaszetter, FOSAG en CE-markering dubbel glas.

Meer dubbel glas

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over dubbel glas

Glas keurmerken


Voordelen dubbel glas op een rij. Onafhankelijke i...Vaak heeft glas een keurmerk of kwaliteitslabel. Bij dubbel glas kun je de volgende labels tegenkomen:

  • U-waarde glas:

De isolatiewaarde van dubbel glas wordt uitgedrukt in de U-waarde. Hoe lager de U-waarde van glas, hoe beter het isoleert.
Meer over U-waarde

  • KIWA keurmerk dubbel glas:

Op isolatieglas kan een KIWA/KOMO keurmerk staan. dubbel glas keurmerk kiwa komoKIWA is een onafhankelijk keuringsinstituut, dat producten beoordeelt op hun isolatiewaarde. Per type dubbel glas zijn er uitgebreide richtlijnen opgesteld, waaraan het product en het productieproces moet voldoen. Staat er HR, HR+ of HR++ vermeld tussen de glasplaten, dan gaat het zeker om HR glas. Glas met KIWA-keur krijgt ook het KOMO-keurmerk.
Meer over HR glas

  • GBO certificaat is dubbel glas keurmerk:

GBO Glas Branche Organisatie. Onafhankelijke info ...Glasbedrijven kunnen lid zijn van de Glas Branche Organisatie (GBO). Zij beschikken dan over het GBO-vakcertificaat. Het staat voor vakbekwaamheid, kwaliteit en veiligheid. Een glaszetter van een GBO-bedrijf is vakbekwaam en goed opgeleid.

  • CE-markering voor dubbel glas:

Er is dubbel glas met een CE-markering. De CE-markering geeft aan dat het product geschikt is voor het bedoelde gebruik en voldoet aan voorwaarden in de Richtlijn voor Bouwproducten van de Europese Commissie.
Alles over dubbel glas

  • OnderhoudNL Garantie:

keurmerk dubbel glas onderhoudNLDe brancheorganisatie FOSAG heet sinds enkele jaren OnderhoudNL. Zij voeren ook een keurmerk: OnderhoudNL Garantie. FOSAG bestaat al meer dan 100 jaar en stond voor Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf. Hun eerdere keurmerk heette "AF-erkend". Bij het keurmerk draait het om kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen.

  • Politie Keurmerk Veilig Wonen:

Het Politie Keurmerk Veilig Wonen stelt eisen aan de kwaliteit van glas. Dubbel glas keurmerk Politie Keurmerk Veilig WonenEn ook aan de manier waarop het geplaatst is. Bijvoorbeeld in deuren. Bij het vervangen van enkel gas kun je rekening houden met die specifieke vereisten. Zo verklein je de kans op een inbraak en woon je veiliger.

Glaszetter met keurmerken

Glasbedrijf nodig? Waar let je op bij kiezen van e...Kies altijd voor een vakkundige glaszetter. Zo weet je zeker dat dubbel glas plaatsen goed gebeurt.

Hoe kies je een glaszetter?


Garantie op dubbel glas. Onafhankelijke info van h...Op dubbel glas krijg je garantie, want een vakkundige glaszetter levert kwaliteit. Je hebt garantie op het dubbel glas zelf en op het plaatsen. Hoeveel garantie geeft een glaszetter? En waar krijg je garantie precies op?
Garantie glaszetter

Vind een vakkundige glaszetter

Beste soort dubbel glas kiezen: hoe doe je dat? On...Hoe-koop-ik.nl heeft vakkundige glaszetters voor je geselecteerd bij betrouwbare glasbedrijven die glas plaatsen in jouw woonplaats. Vul je postcode in bij het aanvragen van offertes dubbel glas, dan zie je direct welke glaszetter bij jou in de buurt werkt.

Vind een glaszetter in de buurt


Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:

● ''7 tips om dubbel glas offertes goed te vergelijken.''
● ''13 vragen om aan het glasbedrijf te stellen.''

Meer informatie dubbel glas

Soorten en verschillen isolatieglas
Wat is de dubbel glas prijs?
Dubbel glas plaatsen

Welk glas past bij jou?

Doe de dubbel glas Koopwijzer

Direct advies voor jouw huis.

Welk dubbel glas is geschikt?

Wat zijn de dubbel glas kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis dubbel glas offertes

Dubbel glas? Vraag offertes aan.

√ Bij erkende glasbedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Gratis 2 handige checklists bij offertes aanvragen...


Vergelijk dubbel glas

Kijk & Vergelijk dubbel glas.
Alle soorten glas:
Standaard isolatieglas
HR glas
HR+ glas
HR++ glas
HR+++ glas
vergelijk dubbel glas

dubbel glas: alle informatie