Vloerisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl vloerisolatie

Beste vloerisolatie

hoe kies je beste soort?

Hoe kies je het beste isolatiebedrijf? En hoe kies je het beste soort isolatiemateriaal voor vloerisolatie?

Beste vloerisolatie? Voor vloerisolatie is er veel keus. Met welk isolatiemateriaal en met welke isolatie methode krijgt jouw huis de beste vloerisolatie?

Meer vloerisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste vloerisolatie nieuws

Beste vloerisolatie


Wat is de beste vloerisolatie? Isolatiemateriaal voor vloerisolatie is er in verschillende soorten. Hoe kies je het beste isolatiemateriaal voor jouw huis? En wat is de beste methode vloerisolatie?

Het isolatiebedrijf kan je goed adviseren over isolatiemateriaal. Maar misschien wil je zelf weten waar je op kunt letten bij het kiezen van het soort isolatiemateriaal. En hoe kies je een goed isolatiebedrijf?

Hoe kies je de beste vloerisolatie?

Elk soort isolatiemateriaal voor vloerisolatie heeft pluspunten en minpunten. Hoe kies je het beste Soorten isolatiemateriaal voor vloerisolatie en kr...isolatiemateriaal voor vloerisolatie?
En voor kruipruimte isolatie?
Welk isolatiemateriaal het beste is voor het isoleren van jouw vloer hangt o.a. af van de vloer, de kruipruimte (hoogte, staat en bereikbaarheid) en eventuele vochtproblemen of gebreken (in de contrscutie of koudebruggen). Maar ook van je eigen wensen en verwachtingen.
Lees alles over vloerisolatie

Deze top 6 criteria bepalen wat het beste isolatiemateriaal is voor vloerisolatie of kruipruimte isolatie voor jouw huis:

 • 1. Hoogte van je kruipruimte

De hoogte van je kruipruimte bepaalt of vloerisola...De hoogte van je kruipruimte bepaalt of vloerisolatie mogelijk is en welk isolatiemateriaal toegepast kan worden. Een kruipruimte van minimaal 50 cm is voor vloerisolatie een vereiste. Bij een krappe kruipruimte kan het isolatiebedrijf adviseren de bodem van de kruipruimte te isoleren en andere isolatiematerialen te gebruiken dan bij vloerisolatie.

 • 2. Staat van je kruipruimte

Is je kruipruimte bereikbaar voor het aanbrengen van isolatiemateriaal? Is je kruipluik groot genoeg? Zijn alle plaatsen in de kruipruimte goed bereikbaar? Liggen er leidingen in de weg? Ligt er puin dat voor isolatie afgevoerd moet worden? Het isolatiebedrijf kijkt hiernaar voordat het isolatie advies gegeven wordt.

 • 3. Vochtproblemen en isolatie

Kruipruimte isolatie helpt tegen vochtbestrijding.Zijn er vochtplekken? Is de kruipruimte nat? Is er schimmelvorming of zwamvorming? Het isolatiebedrijf onderzoekt het en laat dat meewegen bij het advies over isolatie en de keuze voor een soort isolatiemateriaal.

 • 4. Koudebruggen of andere gebreken

Zijn er kieren of koudebruggen in de kruipruimte? Als bij een geïsoleerde muur het isolatiemateriaal van de muur niet overgaat in de vloerisolatie ontstaat er letterlijk een ‘koudebrug’. Het isolatiebedrijf kijkt ook naar eventuele andere (constructie-)gebreken voor het isolatie advies.

 • 5. Aanwezigheid ventilatie

Isoleren? Dan ook ventileren. Na vloerisolatie wor...Ventilatie en isolatie gaan hand aan hand. Zijn er al ventilatiekokers of -gaten vanuit je kruipruimte? De isolatie adviseur geeft in zijn isolatie advies mogelijk ook een ventilatie advies, bijvoorbeeld voor het plaatsen van ventilatieroosters.

 • 6. Persoonlijke wensen

Welke wensen heb je zelf voor vloerisolatie? Wil je af van koude voeten? Wil je verlost worden van vochtproblemen of schimmelvorming in huis? Heb je een voorkeur voor een bepaald isolatiemateriaal? Bespreek dit met je isolatie adviseur. Dit bepaalt mede het isolatie advies en welk isolatiemateriaal het beste past bij jouw huis en wensen.

Beste vloerisolatie advies

Wat is het beste isolatiemateriaal voor vloerisolatie? Dat hangt dus van veel zaken af. Het Beste isolatiebedrijf voor vloerisolatie kiezen? H...isolatiebedrijf geeft advies op maat voor jouw woning:

 • Welk isolatiemateriaal is het beste voor je huis.
 • Hoeveel het isoleren van de vloer je gaat kosten.
 • Hoeveel je gaat besparen op de energierekening.

Het isolatiebedrijf kan je ook helpen met het aanvragen van eventuele isolatie subsidie. Meer informatie over subsidie, vind je bij subsidie isolatie.

Waar let je op bij het kiezen van een erkend isolatiebedrijf?
Isolatiebedrijf kiezen
      

Beste isolatiemateriaal voor de vloer

Wil je weten welke soorten isolatiemateriaal geschikt zijn voor vloerisolatie of kruipruimte isoleren? Kijk dan bij:
Vloer isolatiemateriaal
Kruipruimte isolatiemateriaal

Vloerisolatie vergelijken

Vergelijk vloerisolatie op eigenschappen als isola...Isolatiemateriaal voor vloerisolatie of kruipruimte isolatie kun je goed vergelijken. Vergelijk alle soorten isolatiemateriaal op prijs/prestatie warmteisolatie, vochtbestrijding, isolatiewaarde en meer.

Vergelijk isolatiemateriaal

Beste vloerisolatie voor jouw huis

Belangrijk is dat het isolatiebedrijf werkt met verschillende soorten isolatiemateriaal en eerst kijkt Offertes vloerisolatie vraag je gratis en vrijblij...naar jouw huis/situatie/wensen vóórdat advies gegeven wordt. Het isolatiemateriaal waarmee het isolatiebedrijf werkt, mag niet bepalend zijn.

Wij adviseren om meerdere offertes aan te vragen bij erkende isolatiebedrijven. Bij hoe-koop-ik.nl bereik je met 1 aanvraag 3 verschillende isolatiebedrijven. Gratis en vrijblijvend. Zo kun je goed de kosten van vloerisolatie, de isolatie adviezen en service vergelijken.

Wij hebben al kwalitatief goede isolatiebedrijven voor je geselecteerd. Deze isolatiebedrijven zijn aangesloten bij de VENIN en beschikken over de KOMO-certificaten.

Vraag nu meerdere offertes aan

Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips om goed vloerisolatie offertes te vergelijken;''
● ''13 vragen om aan het isolatiebedrijf te stellen.''

Meer informatie vloerisolatie kiezen

Kwaliteitskeurmerken vloerisolatie
Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Welke vloerisolatie voor jou?

Doe de vloerisolatie Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw vloer?

Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis vloerisolatie offertes

  √ Bij erkende isolatiebedrijven

  √ 3 offertes met 1 aanvraag

  Gratis en vrijblijvend

  √ Vergelijk adviezen en kosten

   vraag gratis offertes aan


   Vloerisolatie met laag btw tarief. Hoe-Koop-Ik.nl ...

   Vergelijk vloerisolatie

   Kijk & Vergelijk vloerisolatie.
   Alle soorten isolatiemateriaal:
   Glaswol
   Pur schuim
   Isolatiekussens
   Isolatieparels
   Schelpen en meer
   vergelijk vloerisolatie

   vloerisolatie: alle informatie