Vloerisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl vloerisolatie

Plaatsen vloerisolatie

vloerisolatie aanbrengen

De werking van vloerisolatie. Hoe wordt het aangebracht?

Vloerisolatie plaatsen gaat in 1 dag. Bekijk hoe gaat vloerisolatie plaatsen. Hoe ventileer je na vloerisolatie plaatsing? Zo weet je het! Is jouw huis geschikt voor vloerisolatie plaatsen?

Meer vloerisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste vloerisolatie nieuws

Vloerisolatie plaatsen


Hoe gaat vloerisolatie plaatsen? Is elke kruipruimte geschikt voor het plaatsen van vloerisolatie? Wat gebeurt er met de ventilatie na isolatie plaatsen? Bekijk de stappen van vloerisolatie plaatsen.

Vloerisolatie plaatsen stappenplan

Voor het aanbrengen van vloerisolatie wordt de kruipruimte geïnspecteerd.

Inspectie kruipruimte voor plaatsen vloerisolatie

 • Is jouw huis geschikt voor vloerisolatie? Anders i...Eerst onderzoekt het isolatiebedrijf een aantal zaken voor een goede vloerisolatie offerte. De hoogte en staat van je kruipruimte, het aantal vierkante meters vloer, het type vloer (hout, beton), de bereikbaarheid van de kruipruimte en de aanwezigheid van vocht en schimmelplekken worden bekeken. Hoe werkt vloerisolatie?
 • Meld vochtplekken of schimmel aan het isolatiebedrijf. Dat onderzoekt dan of dit probleem met vloerisolatie wordt opgelost.
 • De isolatie adviseur zal met jou de belangrijkste redenen bespreken voor vloerisolatie of kruipruimte isolatie. Wat is voor jou de belangrijkste reden om je huis te isoleren? Wil je af van koude voeten? Wil je verlost worden van een vochtige kruipruimte? Wil je veel gaan besparen op je energierekening? Bijdragen aan het milieu? Het energielabel van je huis verhogen? Bespreek dit met je isolatie adviseur. Het kan de keuze voor vloerisolatie en het soort isolatiemateriaal bepalen. Ontdek bij de belangrijkste redenen voor jou om te kiezen voor vloerisolatie of kruipruimte isolatie. Bekijk voordelen van vloerisolatie

De dag van vloerisolatie plaatsen

 • Vloerisolatie: wanneer wil je dit laten aanbrengen...Het isolatiebedrijf heeft een datum voor de vloerisolatie met je afgesproken. Je hoeft niets bijzonders voor te bereiden. Haal spullen weg die de doorgang naar de kruipruimte belemmeren. Heeft het isolatiebedrijf aangegeven dat er veel puin in je kruipruimte ligt, dan zul je dit moeten weghalen.
  Bij vloerisolatie met PUR schuim geldt, dat dunne kabels kunnen smelten bij het aanbrengen van de warme PUR. Het is verstandig om deze lager te hangen.
 • Meestal zijn twee mensen van een vloerisolatie bedrijf binnen een halve dag klaar met vloerisolatie. Er is geen breekwerk of  verbouwing voor nodig.
 • Door het kruipluik worden slangen in de kruipruimte gelegd. In de vrachtwagen staan twee tanks (met de componenten voor PUR vloerisolatie). In het spuitstuk onder de vloer ontstaat het PUR-schuim.
 • Het PUR-schuim wordt in lagen opgespoten tot de afgesproken dikte (meestal 6 cm). Ook 30 cm van het metselwerk aan alle kanten van de kruipruimte krijgt een laag PUR-schuim. Het PUR-schuim hardt snel uit. Zo ontstaat een perfect dichtende laag. Het aanbrengen van PUR-schuim veroorzaakt tijdelijk geuroverlast. Dit is meestal na een paar uur weg uit je woning.
 • Indien nodig zal het isolatiebedrijf ventilatiekokers in de kruipruimte plaatsen.
 • Het bedrijf ruimt alles weer netjes op.
 • Vanaf nu kun je genieten van een comfortabel aanvoelende vloer door vloerisolatie. Bovendien bespaar je een aanzienlijk bedrag op je energierekening.

Offertes aanvragen voor vloerisolatie plaatsen

Vraag meerdere offertes aan. Bij hoe-koop-ik.nl kun je met 1 aanvraag meerdere offertes Offertes vloerisolatie vraag je gratis en vrijblij...aanvragen bij erkende isolatiebedrijven. Gratis en vrijblijvend. Zo kun je goed de adviezen, de service en natuurlijk de kosten vergelijken.

Vraag nu meerdere offertes aan


Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips om goed vloerisolatie offertes te vergelijken;''
● ''13 vragen om aan het isolatiebedrijf te stellen.''

Meer informatie vloerisolatie:

Vloerisolatie
Kruipruimte isoleren

Hoe kies je isolatiemateriaal?
Hoe kies je isolatiebedrijf?

Welke vloerisolatie voor jou?

Doe de vloerisolatie Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw vloer?

Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis vloerisolatie offertes

  √ Bij erkende isolatiebedrijven

  √ 3 offertes met 1 aanvraag

  Gratis en vrijblijvend

  √ Vergelijk adviezen en kosten

   vraag gratis offertes aan


   Vloerisolatie met laag btw tarief. Hoe-Koop-Ik.nl ...

   Vergelijk vloerisolatie

   Kijk & Vergelijk vloerisolatie.
   Alle soorten isolatiemateriaal:
   Glaswol
   Pur schuim
   Isolatiekussens
   Isolatieparels
   Schelpen en meer
   vergelijk vloerisolatie

   vloerisolatie: alle informatie