Vloerisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl vloerisolatie

Kruipruimte kosten

prijs kruipruimte isolatie

Wat zijn de vloerisolatie kosten? Doe de vloerisolatie Koopwijzer van hoe-koop-ik en je weet het.

Hoe bereken je de kruipruimte isolatie kosten? Wat gaat voor jouw huis de kruipruimte isolatie kosten? Waarin verschilt de kruipruimte isolatie prijs?

Meer vloerisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste vloerisolatie nieuws

Vergelijk isolatie kosten

gratis checklist

Vloerisolatie tip!

Hoe vergelijk je kruipruimte isolatie kosten? Vraag offertes aan via hoe-koop-ik.nl En ontvang GRATIS de checklist  'hoe vergelijk je offertes'.

Kruipruimte isoleren kosten


Wat gaat de kruipruimte isoleren kosten? De kruipruimte isolatie kosten kunnen misschien verlaagd worden door subsidie. Isolatie is immers energiebesparend en verbetert je woning. Naast subsidie is isolatie nu ook voordeliger door het verlaagde btw-tarief. Onafhankelijke informatie over kruipruimte isolatie kosten.

Kosten kruipruimte isoleren per m2

De kruipruimte isolatie kosten worden door een isolatiebedrijf berekend per vierkante meter (m2) Vloerisolatie kosten worden met name bepaald door ...kruipruimte. Kosten worden dus voor een groot deel bepaald door het oppervlak van de te isoleren kruipruimte. De kruipruimte isolatie kosten worden ook bepaald door hoeveel cm isolatiemateriaal in de kruipruimte moet worden aangebracht.

Als vuistregel hanteer je voor kruipruimte isolatie kosten zo’n € 20 tot € 25 per m2 kruipruimte. Deze kosten zijn isolatiemateriaal, machine- en arbeidskosten samen en inclusief 6% btw.

Kruipruimte isolatie prijs

Verschillen de prijzen per soort kruipruimte isolatie materiaal? Jazeker. De kruipruimte isolatie prijzen worden met name bepaald door de arbeidskosten. Maar ook het isolatiemateriaal verschilt in prijs.

 • Schelpen kosten € 25 per m2 bij een laagdikte van 30 cm.
 • Isolatiechips/ Isolatieparels kosten ongeveer € 20 per m2.
 • Isolatiematrassen kosten ongeveer € 17 per m2. Maar let op: voor isolatiematrassen heb je meer m2 nodig. Je moet namelijk ook het metselwerk op de fundering in de kruipruimte inpakken.

Hoe snel verdien je de kosten terug van kruipruimte isolatie?
Bekijk de terugverdientijd van kruipruimte isolatie

Advies over kosten kruipruimte isoleren

Wil je weten of kruipruimte isolatie mogelijk is voor jouw huis? Doe dan eerst de Koopwijzer Vloerisolatie zorgt voor een comfortabel aanvoelen...vloerisolatie. Je weet dan ook wat de besparing wordt na kruipruimte isolatie, wat de kosten zijn en welke soorten isolatiemateriaal mogelijk zijn voor jouw huis.

Start de vloerisolatie Koopwijzer
Kruipruimte isolatie kosten berekenen

Als je weet hoeveel m2 vloer je hebt, kun je nu ongeveer uitrekenen wat de kruipruimte isolatie Vloerisolatie kosten. Hoeveel gaat vloerisolatie v...kosten zullen zijn.
Is het lastig om de oppervlakte van je kruipruimte te berekenen? Je kunt ook uitgaan van het volgende oppervlak per type huis en de bijhorende kruipruimte isolatie kosten.

Het gemiddelde oppervlak van een kruipruimte en de kruipruimte isolatie kosten:

Type huis                       

Vloeroppervlak             
(in m2 gemiddeld)

Kruipruimte isolatie kosten
Vrijstaand 70 m2 € 1.400
2-onder-1 kap huis 55 m2 € 1.100
Hoekwoning 50 m2 € 1.000
Tussenwoning 45 m2 € 900
Voor een 2-onder-1-kap zijn de kruipruimte isolatie kosten gemiddeld € 1.100.
Wat voor jouw huis de kosten voor kruipruimte isolatie zijn, weet je precies als je offertes aanvraagt bij een of meerdere isolatiebedrijven via hoe-koop-ik. Je krijgt dan ook meteen te horen hoeveel energie je door kruipruimte isolatie kunt besparen per jaar.
Alles over vloerisolatie
Alles over kruipruimte isolatie


Voorbeeld kosten kruipruimte isoleren

Hoe kun je vloerisolatie kosten berekenen? Alle in...De familie van Loon berekende de kruipruimte isolatie kosten en opbrengsten voor hun huis in Brabant. Een hoekwoning uit de jaren ’70. Het gezin bestaat uit vijf personen. Vorig jaar hebben zij hun huis laten isoleren met kruipruimte isolatie. Kosten: € 1.200. Ze hebben zonder subsidie isolatie aan laten brengen.

Hun gasverbruik van bijna 1950 m3 is na de kruipruimte isolatie gedaald tot 1700 m3. Een besparing van 13% op hun gasrekening. Per jaar scheelt dit € 165 aan stookkosten. De kruipruimte isolatie kosten zijn dan in 7 jaar terugverdiend. Bij stijgende energieprijzen zullen ze de kruipruimte isolatie kosten nog sneller terug verdienen. En belangrijker nog: ze zijn verlost van vocht dat door de vloer omhoog trok, schimmel en een muffe lucht veroorzaakte.
Bij de berekening gaan we uit van een m3 gasprijs van € 0,65 (
incl. BTW en energiebelasting. Netwerkkosten zijn niet meegerekend).
Bekijk alles over de besparing

Kruipruimte isolatie kosten verlagen

Subsidie vloerisolatie 2021. Onafhankelijke info b...Er is een laag BTW-tarief van 9% voor kruipruimte isolatie. Normaal is dat 21%. Het lagere BTW-tarief is een vorm van subsidie voor kruipruimte isolatie.

Het lage btw-tarief geldt op de kosten van arbeid bij isolatie. Er zijn een aantal voorwaarden aan dit voordelige tarief verbonden. Een unieke kans om extra voordelig je kruipruimte te laten isoleren.
Alles over subsidie isolatie

Kosten kruipruimte isolatie voor jouw huis

Wat worden de kruipruimte isolatie kosten voor jouw huis? Is er subsidie? Isolatie bedrijven kunnen Vloerisolatie? Check of jouw huis is geschikt.Na v...het je precies vertellen als je voor jouw huis kruipruimte isolatie offertes aanvraagt. Je weet dan ook precies hoeveel energie je per jaar kunt besparen door kruipruimte isolatie.

Via hoe-koop-ik.nl kun je in een keer meerdere offertes aanvragen bij erkende isolatiebedrijven. Gratis en vrijblijvend.

Offertes voor kruipruimte isolatie kosten

De isolatie adviseur die bij je langs komt, verzamelt eerst gegevens voor hij iets kan zeggen over Offertes vloerisolatie vraag je gratis en vrijblij...de kruipruimte isolatie kosten. Hij bekijkt je kruipruimte (staat, hoogte en bereikbaarheid) en vloer. Zijn er vochtplekken die eerst aangepakt moeten worden? Zijn er koudebruggen? Moeten er nog aparte voorzieningen voor ventilatie genomen worden? Dit wordt meegenomen in het kruipruimte isolatie advies en meegerekend in de kruipruimte isolatie kosten.

Wij adviseren je altijd 3 offertes aan te vragen voor kruipruimte isolatie. Dat kan gemakkelijk via hoe-koop-ik.nl. Gratis en vrijblijvend. Zo kun je goed de kosten van kruipruimte isolatie, de isolatie adviezen en service van de isolatie bedrijven vergelijken.

Vraag nu meerdere offertes aan

Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips om goed vloerisolatie offertes te vergelijken;''
● ''13 vragen om aan het isolatiebedrijf te stellen.''

Meer informatie kruipruimte isolatie kosten:

Vloerisolatie kosten
6% BTW vloerisolatie

Is er subsidie isola
tie?

Waar let je op bij vloerisolatie offertes?

Welke vloerisolatie voor jou?

Doe de vloerisolatie Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw vloer?

Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis vloerisolatie offertes

  √ Bij erkende isolatiebedrijven

  √ 3 offertes met 1 aanvraag

  Gratis en vrijblijvend

  √ Vergelijk adviezen en kosten

   vraag gratis offertes aan


   Vloerisolatie met laag btw tarief. Hoe-Koop-Ik.nl ...

   Vergelijk vloerisolatie

   Kijk & Vergelijk vloerisolatie.
   Alle soorten isolatiemateriaal:
   Glaswol
   Pur schuim
   Isolatiekussens
   Isolatieparels
   Schelpen en meer
   vergelijk vloerisolatie

   vloerisolatie: alle informatie