CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

CW4 klasse

populaire CW4 ketels

Een nieuwe cv-ketel kopen? Lees het stappenplan. Zo koop je de beste cv-ketel voor je huis. Onafhankelijk. Hoe-Koop-Ik.nl

CW4 cv-ketel is een veelverkochte cv-ketel. Is een CW4 cv-ketel geschikt voor jouw huis? Bekijk de Top-5 van CW4 cv-ketels. Onafhankelijke informatie.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

CW4 CV-ketel

top 5 cv-ketels CW4

cv-ketel cw4 of cw5
Een CW4-cv-ketel is een type cv-ketel dat veel verkocht wordt in Nederland. Zo'n cv-ketel geeft voldoende warm water voor 1 badkamer tegelijk. Met een CW4-ketel kies je voor een zuinige en betrouwbare cv-ketel.

Wil je weten of een CW4-ketel past bij jouw huis?  Wat zijn de meest verkochte CW4-cv-ketels van Nederland?
Onafhankelijke informatie, advies en tips voor een nieuwe cv-ketel. 

Wat is een cv-ketel CW4?

CW is de afkorting van Comfort Warmwater. Hoe hoger het getal er achter (dat kan CW4 of CW5 zijn, bijvoorbeeld), hoe meer warm water tegelijk de cv-ketel kan produceren.

CW4 levert per minuut ongeveer 8 liter water van 60 graden (voor de keuken). En ongeveer 13 liter water van 40 graden (voor de badkamer). Dat is ruim voldoende voor een huishouden met 1 badkamer.
Alles over cv-ketels

CW4 of CW5 ketel?

Cv ketels met veel warmwater. De top 5 cv ketels. ...Heb je 1 badkamer? Een CW4 cv-ketel geeft dan voldoende warm water. Heb je twee badkamers of een luxe douchecabine, dan levert een CW4 onvoldoende warm water, als je op twee punten tegelijk warm water wilt. Kies dan liever voor een CW5-ketel.

Als je voldoende aan een CW4 klasse verwarmingsketel hebt, ga dan geen CW5 ketel kopen. Dat scheelt niet alleen in de aanschafprijs. Ook in gebruik is een CW4 cv-ketel zuiniger.

Wil je weten of een CW4 cv-ketel voldoende is voor jouw huis? Of past een CW5-ketel beter bij jouw wensen? Dat kun je gemakkelijk ontdekken met de cv-ketel Koopwijzer. Je krijgt dan direct advies op maat over jouw cv-ketel. En wat die cv-ketel kost.Doe de cv-ketel Koopwijzer


CW4 is populaire cv-ketel

Er zijn in Nederland meer dan 150 verschillende CV-ketels te koop, waarvan de meeste CW4 klasse of CW5 klasse hebben. Als je de ene CW4 cv-ketel met de andere vergelijkt, zie je de verschillen.

We zetten de meest populaire CW4 cv-ketels voor je op een rijtje.

Top-5 cv-ketel CW4

  1. Cv ketel top 5. Onafhankelijke informatie over de ...Remeha Tzerra CW4
  2. Nefit Trendline CW4
  3. Intergas Kombi Kompakt Hreco 30
  4. ATAG A244EC
  5. Itho Daalderop Base Cube 24/30 13L

Remeha Tzerra CW4
In de categorie CW4 is de Remeha Tzerra CW4 cv-ketel op de 1e plek geëindigd in de cv-ketel test 2020 van de Consumentenbond. Binnen 8 minuten is een bad van 100 liter vol met deze ketel.

Deze Remeha levert 7,5 liter warmwater per minuut bij 60 graden. En bij 40 graden is dat 13 liter. De Remeha CW4 cv-ketel is anders opgebouwd dan andere CW4 ketels. Losse onderdelen komen samen in modules, waardoor onderhoud eenvoudiger is.

Nefit Trendline CW4
De Nefit Trendline CW4 eindigde in 2020 op de 2e plaats in de CV-ketel test van de Consumentenbond, in de categorie CW4. Het is een cv-ketel die 13 liter warmwater van 40 graden per minuut levert. In de keuken (bij 60 graden warm water) levert deze Nefit 8 liter water per minuut.

Deze Nefit heeft een 'Low Energy' pomp, die betere prestaties levert dan nodig is vanuit de strenge Europese regelgeving. De TrendLine CW4 kan probleemloos omschakelen naar andere gassamenstellingen, zelfs biogas.

Intergas Kombi Kompakt Hreco 30 CW4
De Intergas Kombi Kompakt Hreco 30, een CW4 cv-ketel, levert  iets minder water. Dat is 12,5 liter water van 40 graden per minuut. Het duurt 8 minuten om daarmee een bad te vullen van 100 liter. In de keuken levert deze Intergas 7,5 liter water per minuut.

De Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte CW4 cv-ketels in Nederland. Intergas beroemt zich op de betrouwbare en zuinige dubbel HR-technologie. Intergas is de meest gekozen HR-ketel door verhuurders en vastgoedbeheerders.

Atag A244EC CW4
nieuws cv ketelDeze CW4 cv-ketel levert 8 liter water van 60 graden per minuut. Bij 40 graden is dat 14,3 liter, waardoor je een bad van 100 liter in 7 minuten kunt vullen.

De ATAG A244EC kreeg in 2020 van de Consumentenbond het predikaat "Beste uit de test". ATAG noemt deze de zuinigste CW4 cv-ketel die er is. De ATAG A serie claimt het hoogste rendement (109,9%) in de markt. Het rendement van deze CW4 cv-ketel blijft op hetzelfde niveau tijdens de hele levensduur.

Itho Daalderop Base Cube CW4
De Itho Daalderop Base Cube 24/30 13L levert 13,5 liter water van 60 graden per minuut. Dat is 8 minuten om een bad te vullen. Deze CW4 levert 5,8 liter water van 60 graden per minuut. De Base Cube heeft volgens Itho Daalderop een van de hoogste tapwater-rendement op de Nederlandse markt.

Deze CW4 cv-ketel heeft bijzonder weinig energie nodig. De fabrikant stelt dat deze CW4, door het gebruik van minder onderdelen, minder gevoelig is voor storingen.

Vergelijk CW4-ketels

Vergelijk cv ketels bij hoe-koop-ik.nlIn de Kijk & Vergelijk kun je alle actuele CW4 cv-ketels van Nederland vergelijken. Op prijs, afmeting, keurmerken, garantie en meer. En natuurlijk op de hoeveelheid warm water die ze kunnen leveren.

Kijk & Vergelijk alle cv-ketelsWanneer CW4 cv-ketel vervangen?

Als je CW4 cv-ketel tussen de 12 en 15 jaar oud is, wordt vervanging belangrijk. Dit geldt ook voor een CW5-ketel. Een cv-ketel van die leeftijd heeft er flink wat arbeidsuren opzitten. De kans op storingen en dure reparaties wordt hoger.
Lees alles over cv-ketel vervangen

Cv-ketel CW4 kopen

Cv ketel kosten en kleine letters.Denk vooruit als je een cv-ketel CW4 kopen wilt. Een cv-ketel gaat 12 tot 15 jaar mee. Denk aan toekomstige wijzigingen in je huishouden. Misschien is een CW4 cv-ketel nu voldoende, maar wil je over enkele jaren het comfort van een CW5 cv-ketel. Een cv-ketel adviseur kan je helpen. Gratis en vrijblijvend.

Vraag altijd meerdere offertes aan. Dan kun je goed het advies, de kosten en de service vergelijken. Dat kan eenvoudig via hoe-koop-ik.nl.

Kosten CW4 ketel

De kosten van een nieuwe cv-ketel lopen sterk uiteen. Een CW4 cv-ketel is in de regel goedkoper dan een CW5. Al kan ook dat verschillen.
Komen de kosten voor vervanging van je verwarmingsketel je even niet uit? Overweeg cv-ketel huren of cv-ketel leasen. Je hebt dan al een nieuwe cv-ketel CW4 voor minder dan € 25 per maand.

Offertes CW4 cv-ketel

Cv ketel offertes. Gratis en vrijblijvend.Vraag via hoe-koop-ik.nl cv-ketel offertes aan. Dan ontvang je met 1 aanvraag meerdere offertes. Gratis en vrijblijvend. Zo kun je goed de cv-ketel kosten, adviezen en service vergelijken.Vraag nu offertes aan
Bij je offerte-aanvraag ontvang je
GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips voor een goede offerte vergelijking;''
● ''12 vragen om aan de cv-installateur te stellen."

Meer informatie over cv-ketel kosten:

cv-ketel kopen
cv-ketel huren

cv-ketel leasen

kosten cv-ketel

tips cv-ketel offertes
waar let je op bij een goedkope cv-ketel?
cv-ketel Home

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie