CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Kleinste cv-ketels

afmeting cv-ketel

Een nieuwe cv-ketel kopen? Lees het stappenplan. Zo koop je de beste cv-ketel voor je huis. Onafhankelijk. Hoe-Koop-Ik.nl

Een kleine cv-ketel levert grote prestaties. Handig als je verwarmingsketel in een kleine ruimte moet passen. Welke afmeting hebben kleine cv-ketels? Top-5 kleine cv-ketel. Onafhankelijk.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Kleine cv-ketel

top-5 kleine cv-ketel


Een kleine cv-ketel is niets bijzonders meer. De techniek staat niet stil: ook een kleine cv-ketel geeft prima prestaties.
Wil je een kleine HR cv-ketel die in een keukenkastje past, of in een hoekje van de badkamer? De kleinste cv-ketel is nog maar 58 cm hoog!

Dit is de top 5 kleine cv-ketels. Onafhankelijke informatie van Hoe-Koop-Ik.nl.

Kleine cv-ketel handig in kleine ruimte

Soms moet de cv-ketel echt in een keukenkastje passen: 60 cm breed, 60 cm diep en 80 cm hoog. En dan moet er ook nog plaats zijn voor leidingen. En natuurlijk voor de handen van de cv-monteur.  Er zijn gelukkig steeds meer kleine cv-ketels die passen.
Alles weten over de cv-ketel

Klein, kleiner, kleinste cv-ketel

Zo'n compacte cv-ketel levert niet in op prestaties. Integendeel. Onder de best geteste cv-ketels staan verschillende zeer kleine HR-ketels. Vandaar de top-5 van kleinste HR-ketels van hoe-koop-ik.nl.

Top 5 kleine cv-ketels


  1. Cv ketel top 5. Onafhankelijke informatie over de ...Remeha Tzerra
  2. Nefit  Proline HRC
  3. Intergas Kombi Kompact Hreco 24 CW3
  4. Remeha Avanta
  5. Intergas Kombi Kompact Hreco 36 CW5                         
Op plek 6 t/m 10 komen:
  • Ferroli BlueSense serie
  • Intergas Kombi Kompact Hreco 36/30 CW5
  • Nefit Trendline
  • Viessmann Vitodens 100-W
  • Vaillant eco TEC plus


Hoe klein deze cv-ketels ook zijn, het zijn allemaal combiketels. Ze zorgen dus voor verwarming en warm water.
Lees alles over combiketels

1. Remeha Tzerra:

De Remeha Tzerra zou wel eens de kleinste cv-ketel ter wereld kunnen zijn. Deze zeer kleine CV-ketel is te koop in 3 warmwater-klassen. Van CW3 (geschikt voor 1 warme kraan tegelijk) tot CW5 (geschikt voor 2 warmwaterkranen tegelijk). Deze kleine cv-ketel werd dit jaar 2e in de cv-ketel test van de Consumentenbond. Remeha heeft nog meer kleins in huis. Want ook de Avanta serie is klein behuisd (zie plek 4). Meer over Remeha Tzerra

2. Nefit Proline

Deze Nefit HR combi- cv-ketels zijn nauwelijks groter dan de Remeha Tzerra. Ook de kleine Nefit Proline is te krijgen met minder (CW3) of meer (CW5) warmwater comfort. Deze kleine Nefit cv-ketel heeft ook een extra zuinige A-pomp. Dat scheelt in de stroomkosten. Meer over Nefit Proline

3. Intergas Kombi Kompact Hreco 24

Kombi Kompact, de typenaam zegt het al: dit is een heel kleine verwarmingsketel. De Intergas Kombi Kompact was vorig jaar de beste in de cv-ketel test van de Consumentenbond. Het is een hoogrendementsketel (een combi-HR-ketel). Op plek 5 en 7 staat ook een Intergas cv-ketel uit dezelfde serie. De HReco scoort hoog op zuinig warmwater maken. Het rendement warmwater is 101,4%.  Een zeer hoog rendement voor zo'n kleine cv-ketel. Meer over Intergas Kombi Kompact

4. Remeha Avanta

De Remeha Avanta is met recht een kleine cv-combiketel: hij is slechts 60 cm hoog. Ondanks het kleine formaat levert deze hr-ketel prima prestaties: je kunt kiezen uit drie soorten warmwatercomfort. De Remeha Avanta is niet alleen klein, net als de andere kleine cv-ketels is hij ook zeer licht. Deze cv-ketel kan daarom aan dunnere wandjes gehangen worden. Meer over Remeha Avanta

5. Intergas Kombi Kompact Hreco 36

De grootste van de 5 kleinste cv-ketels is van Intergas. Deze kleine combiketel was derde in de cv-ketel test van de Consumentenbond. De HReco 36 is een CW5 cv-ketel en zorgt zo voor veel warm water comfort. Deze kleine cv ketel heeft ook de in 2015 verplichte zuinige A-pomp. Die bespaart op stroomverbruik. Meer over Intergas Kombi Kompact Hreco 36

6.Ferroli BlueSense serie
7.Intergas Kombi Kompact Hreco 36/30 CW5
8.Nefit Trendline
9.Viessmann Vitodens 100-W
10.Vaillant eco TEC plus

Kleine CV-ketel gaat verder dan formaat

Ook al is het formaat van de cv-ketel jouw uitgangspunt, dan nog valt er veel te kiezen. Neem een kleine hr-ketel die past bij jouw wensen voor warmwater, verwarming en duurzaamheid.

Met de cv-ketel Koopwijzer ontdek je welke kleine cv-ketel het best bij jou past. In Kijk & Vergelijk cv-ketels vind je alle details. Naast de maten ook alles over garantie, prestaties en duurzaamheid.

Wanneer cv-ketel vervangen voor een kleine?

Als je cv-ketel tussen de 12 en 15 jaar oud is, wordt vervanging belangrijk. Elke cv-ketel, groot of klein, van die leeftijd heeft er flink wat arbeidsuren opzitten. De kans op storingen en dure reparaties wordt fors hoger. In de herfst en winter krijgt 1 op de 3 cv-ketels storing.

Kosten kleine cv-ketel

Omdat er zoveel keus is in kleine verwarmingsketels, lopen de kosten flink uiteen. De prijs wordt bepaald door het type cv-ketel dat het best bij je past. Komen de kosten voor cv-ketel vervanging je even niet uit? Je kunt ook een cv-ketel huren of leasen. Je hebt dan al een nieuwe, kleine cv-ketel voor minder dan € 25 per maand.

Meer weten over cv-ketel kopen, huren of leasen?
Alles over cv-ketel kopen
Alles over cv-ketel huren
Alles over cv-ketel leasen

Kleine cv-ketel kopen

Ook een kleine cv-ketel koop je voor een periode van 12 tot 15 jaar. Een cv-ketel adviseur kan je helpen een weloverwogen besluit te nemen.
Vraag altijd meerdere offertes aan. Dan kun je goed het advies, de kosten en de service vergelijken. Cv ketel offertes. Gratis en vrijblijvend. Dat kan met 1 aanvraag via hoe-koop-ik.nl Gratis en vrijblijvend.


Vraag nu offertes aan


Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
''7 tips voor een goede offerte vergelijking;''
● ''12 vragen om aan de cv-installateur te stellen."

Meer cv-ketel informatie

cv-ketel huren of kopen?
kosten cv-ketel

tips cv-ketel offertes
waar let je op bij een goedkope cv-ketel?
cv-ketel Home

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie