CV-ketel - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl cv-ketel

Stilste cv-ketels

geluid cv-ketel

Een nieuwe cv-ketel kopen? Lees het stappenplan. Zo koop je de beste cv-ketel voor je huis. Onafhankelijk. Hoe-Koop-Ik.nl

Wat zijn stille cv-ketels? Het geluid van cv-ketels wordt gemeten in decibel. Top-5 stilste cv-ketels. Onafhankelijke info stille cv-ketel.

Meer over cv-ketel

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Lees het laatste cv-ketel nieuws

Stille cv-ketel

top 5 stille cv-ketel


Een stille cv-ketel. Voor de één belangrijker dan voor de ander. Bijvoorbeeld als de cv-ketel naast de slaapkamer hangt. Het kan het verschil zijn tussen wel en niet slapen. Maar hoe stil is stil?

Stille cv-ketel voor bijzondere plekken

Stille cv ketel. Onafhankelijke informatie van hoe...Meestal hangen cv-ketels op zolder. Als dat een opslagruimte is, heb je niet per se een stille cv-ketel nodig. Is er een slaapkamer op zolder, dan kan het cv-ketel geluid een belangrijk punt zijn.
Hetzelfde geldt voor een cv-ketel in de badkamer. Of ingebouwd in een keukenkastje. Je let dan niet alleen op de maat en de zuinigheid van de cv-ketel. Geluidsniveau speelt dan ook mee.

Geluid cv-ketel

Ook bij cv-ketels wordt geluid gemeten in Decibel. Naast een drilboor ervaar je 100 Decibel. Een gewoon gesprek produceert 50 Decibel. Het ritselen van bladeren 10 Decibel.
Het cv-ketel geluidsniveau varieert van net onder de 40 dB tot boven de 60 dB. Er is wel degelijk iets te kiezen.

Stille cv-ketel is goed afgesteld

Hoeveel geluid maakt een cv ketel? Let op geluid b...Bij het kopen van een nieuwe cv ketel kun je kiezen voor een stille cv-ketel. Geluidsarm houden vraagt om goed en regelmatig onderhoud. Door een optimale afstelling werkt de cv-ketel geruisloos.
Ook het regelmatig ontluchten van het verwarmingssysteem zorgt voor een stillere verwarming van je huis.
Alles weten over de cv-ketel

Top 5 stille cv-combiketels

  1. Cv ketel top 5. Onafhankelijke informatie over de ...39 dB Atag A 244C CW4
  2. 43 dB Atag Q42C CW6
  3. 45 dB Intergas Prestige CW6
  4. 45 dB Intergas Kombi Kompakt 36/30 CW5
  5. 45 dB Vaillant ecoTecClassic 28-34/5-3 CW5
*) top 5 stille cv ketels: gemeten in de warmwaterklassen CW4, CW5 en CW6

Stille cv-ketel per type

Niet iedereen kiest hetzelfde type cv-ketel. De één heeft een badkamer met een douche. De ander een stortdouche met een ruim bad. Of 2 badkamers. Dat vraagt een ander type combiketel. Hoe zit dat?

  • Warmwater klasse 6
nieuws cv ketelHeb je een huis met 2 badkamers en wil je tegelijkertijd warmwater kunnen gebruiken? Dan is een cv-ketel van warm waterklasse 6 een goede keuze. Deze hebben de vermelding CW6. Deze cv-combiketels zijn echte waterkanonnen. Maar is zo’n cv-ketel geluidsarm?

De stilste CW6 combiketel produceert 43 Decibel. Het is de Atag Q42. Goede tweede is de Intergas Prestige CW6 met 45 Decibel.
De minst stille cv-ketel in deze klasse is de Nefit Topline AquaPower II CW6. Deze cv ketel heeft een geluidsniveau van 55 Decibel. Daarmee is hij ruim 20% luidruchtiger dan een echt stille cv-ketel.

  • Warmwater klasse 5
Deze warmwater klasse wordt steeds populairder. Echt stille cv-ketels in de CW 5 klasse zijn van Intergas en Vaillant.
De Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30 en de Vaillant ecoTEC classic produceren rond de 45 Decibel. Dat is een stuk stiller dan de Remeha Calenta 40c CW5 en de Ferroli BlueSense 5. Dit zijn cv ketels met een geluidsniveau van 55 Decibel.

  • Warmwater klasse 4
Dit is de meest verkocht warmwater klasse van Nederland.
In deze klasse is de Atag A244C de meest stille cv-ketel. Met slechts 39 Decibel is deze combiketel maar liefst 16 Decibel stiller dan de Nefit Proline Nxt HRC 24/CW4. Een verschil van bijna 30% cv-ketel geluid.

Stille CV-ketel zegt niet alles

Ook als het cv-ketel geluid een belangrijk punt is, valt er veel te kiezen. Kijk naar een stille cv-ketel die past bij jouw wensen voor warmwater, verwarming en duurzaamheid. Met de cv-ketel Koopwijzer ontdek je welke stille cv-ketel het best bij jou past.

In 'Kijk & Vergelijk cv-ketels' vind je alle details. Naast het geluidsniveau van de cv-ketel ook alles over garanties, prestaties en duurzaamheid.

Kijk & Vergelijk alle cv-ketels


Wanneer cv-ketel vervangen?

Als de cv-ketel tussen de 12 en 15 jaar oud is, wordt vervanging belangrijk. Elke cv-ketel, groot of klein, van die leeftijd heeft er flink wat arbeidsuren opzitten. De kans op storingen en dure reparaties wordt fors hoger. In de herfst en winter krijgt 1 op de 3 cv-ketels storing.
Lees over cv-ketel vervangen

Kosten stille cv-ketel

cv ketel kopen, huren of leasen.Omdat er zoveel keus is in verwarmingsketels, lopen de kosten flink uiteen. De prijs wordt bepaald door het type cv-ketel dat het best bij je past. Komen de kosten voor cv-ketel vervanging je even niet uit? Je kunt ook een cv-ketel huren of leasen. Je hebt dan al een nieuwe, stille cv-ketel voor minder dan € 25 per maand.

Meer weten over cv-ketel kopen, huren of leasen?
Alles over cv-ketel kopen
Alles over cv-ketel huren
Alles over cv-ketel leasen


Stille cv-ketel kopen

Cv ketel offertes. Gratis en vrijblijvend.Ook een stille cv-ketel koop je voor een periode van 12 tot 15 jaar. Een cv-ketel adviseur kan je helpen een weloverwogen besluit te nemen. Vraag altijd meerdere offertes aan. Dan kun je goed het advies, de kosten en de service vergelijken.
Dat kan met 1 aanvraag via hoe-koop-ik.nl. Gratis en vrijvlijvend. Zo kun je goed de cv ketel kosten, adviezen en service vergelijken.


Vraag nu offertes aan


Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips voor een goede offerte vergelijking;''
● ''12 vragen om aan de cv-installateur te stellen."

Meer cv-ketel informatie

cv-ketel huren of kopen?
kosten cv-ketel

tips cv-ketel offertes
waar let je op bij een goedkope cv-ketel?
cv-ketel Home

Welke cv-ketel past bij jou?

Doe de cv-ketel Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Wat is de beste cv-ketel voor jou?

Wat gaat de cv-ketel kosten?

Hoe vraag je offertes aan?

start de koopwijzer 

Gratis cv-ketel offertes

CV-ketel kopen, huren of leasen?
Vraag via ons cv-ketel offertes aan.

√ Bij erkende cv-installateurs

√ Zorgvuldig geselecteerd

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Kijk & Vergelijk cv-ketels

Kijk & Vergelijk alle merken en typen cv-ketels. Vergelijk o.a. Atag, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant op:
Prestatie verwarming
Prestatie warm water
Prijs
Garantie en meer.
vergelijk cv-ketels 

cv-ketel: alle informatie