Energie vergelijken - alles wat je weten wilt.energie vergelijken hoe-koop-ik.nl

Energie vergelijken abc

termen nu makkelijk

Energie vergelijken: alle termen gemakkelijk uitgelegd van hoe-koop-ik.nl.

Moeilijke termen over energie vergelijken worden uitgelegd. Wat is een energievergelijker? Voorschotnota? Energiebelasting? Piek-dal tarief?

Meer energie vergelijken

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees nieuws energie vergelijken

Stroomkosten

Stroomkosten vergelijken lijkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Stroomkosten vergelijken gaat heel makkelijk met hoe-koop-ik.nl.

Stroomkosten vergelijken doe je niet iedere dag. Als je weet waar je op moet letten is stroomkosten vergelijken gemakkelijk. Belangrijk is dat je op een eerlijke en objectieve manier de stroomkosten vergelijken kunt. En dat je kunt rekenen op actuele tarieven voor stroom en gas. Vergelijken bij ons is heel eenvoudig. Energie vergelijken bespaart honderden euro's. All...

Bij het stroomkosten vergelijken kun je kijken naar duurzaamheid, naar prijs of naar zekerheid. Je kunt ook stroomkosten vergelijken op looptijd van het contract.
De Koopwijzer energie vergelijken helpt je om te bepalen wat jij belangrijk vindt bij het stroomkosten vergelijken. We leggen uit hoe eenvoudig stroomkosten vergelijken is.

Stroomkosten vergelijken en overstappen op een andere energieleverancier kun je op elk moment van het jaar. Stroomkosten vergelijken kost niets en kan veel geld opleveren. Stroomkosten vergelijken kan honderden euro’s per jaar schelen op je energierekening. Een gemiddeld huishouden kan door het vergelijken van stroomkosten ontdekken dat overstappen op een andere energieleverancier
€ 425 per jaar kan opleveren.

Stroomkosten vergelijken doe je meestal op prijs. Uit onderzoek blijkt dat de prijs het belangrijkst is bij stroomkosten vergelijken. Als je weet welke soort stroom en gas je zoekt, is stroomkosten vergelijken gemakkelijk.
Voordat je stroomkosten vergelijken gaat, kun je eerst filteren op soort stroom en gas. Zo ga je groene energie met groene energie vergelijken en niet met grijze energie. Door de filters kun je eerlijk stroomkosten vergelijken.

De laagste prijs hoeft niet de beste aanbieding te zijn. Bij de uitkomsten van het stroomkosten vergelijken worden bij elk product de gemiddelde totaalkosten per jaar getoond. Dat is handig stroomkosten vergelijken!

Naast stroomkosten vergelijken kun je ook op de stroomkosten besparen. Bij hoe-koop-ik.nl vind je volop tips om elektriciteit te besparen, en zo wel heel gemakkelijk je stroomkosten te verlagen. Alle besparingstips stroomkosten.
Enkele voorbeelden:
 • Met een nieuwe koelkast of vriezer kun je je stroomkosten verlagen. Koelkasten met een energielabel A+ zijn tot wel 3x zuiniger. Dit kan tot wel
  € 85 schelen in je verbruik van elektriciteit per jaar.
 • Een gemiddeld gezin is per jaar 400 kWh elektriciteit kwijt aan de stand-by stand. Van dit sluipverbruik is 40% makkelijk te voorkomen. Dat levert een besparing op de stroomkosten op van € 90 per jaar.
 • Als je wast op 40°C i.p.v. 60°C bespaar je 50% op de stroomkosten per wasbeurt. Dat scheelt al gauw zo’n € 25 per jaar.
 • Gloeilampen verbruiken 80% meer stroomkosten dan spaarlampen. Als je de helft van de gloeilampen in huis vervangt door spaarlampen, bespaar je € 75 op je stroomkosten.

Meer weten over energie vergelijken

Doe de Koopwijzer energie vergelijken

Energie vergelijken kun je op laagste prijs, soort...De Koopwijzer energie vergelijken helpt je met antwoorden op belangrijke vragen voor jouw situatie.

 • Welk soort energie past het best bij jou?
 • Waarop energie vergelijken: laagste prijs, vaste prijs of groen?
 • Hoeveel bespaar je met energie vergelijken?
 • Welke energieleveranciers bieden jou de beste keuze?
 • Waar let je op bij energie vergelijken?
  En nog veel meer!

Breng je situatie en wensen in kaart met de Koopwijzer energie vergelijken.

Doe de KoopwijzerEnergie vergelijken

Besparen op elektriciteit door energie vergelijken...Energie vergelijken kun je op prijs, groen, zekerheid en vrijheid. Hier vind je alle energieleveranciers en aanbiedingen op een rij. Kies je voor de laagste prijs? Het groenste product? Voor de meeste zekerheid of juist vrijheid?

Vind het beste energiecontract voor jou.

Start energieprijzen vergelijken

 terug naar termen energie vergelijken

Welke energie past bij jou?

Doe de Koopwijzer energie vergelijken!
• Energie advies op maat
• Ontdek je voorkeur:
   prijs, groen of zekerheid?
• Check je besparing in €
• Vind jouw leverancier
start de koopwijzer

Actueel & laagste prijs

Energie vergelijken?
Bij hoe-koop-ik.nl:
Alle energieleveranciers
   vergelijken
Laagste energieprijzen
Vergelijk energie op soort
Onafhankelijk vergelijken
Objectief

Energie vergelijken

Alle energieleveranciers vergelijken
Vergelijk energie op:
• Laagste prijs
• Groenste product
• Meeste prijszekerheid
Vergelijk energie


energie vergelijken: alle informatie