Isolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl isolatie

Na-isoleren spouw &

na-isolatie dak en vloer

Huis isoleren. Hoeveel ga je besparen en wat kost jouw huis isoleren? Onafhankelijke isolatie info van hoe-koop-ik.nl

Na-isolatie van je huis. Manieren van na-isolatie op een rij. Hoe gaat na-isoleren van een woning? Onafhankelijke info en tips. Wat zijn kosten na-isolatie?

Meer over isolatie

Na-isolatie


Na-isolatie is de vakterm voor het isoleren van een woning die al gebouwd is. Het 'na' betekent dus dat de woning niet direct bij de bouw isolatie heeft gekregen.
Lees alles over de na-isolatie van spouwmuur, dak en vloer. En hoe gaat na-isoleren? Isolatie voor je huis. Onafhankelijke isolatie inf...

Woningen van voor 1980 zijn bij de bouw niet voorzien van isolatie. Het na-isoleren van dak, spouwmuur of vloer is dan heel gebruikelijk. Na-isolatie van spouwmuur en dak is in 1 dag klaar. Dat geldt ook voor na-isoleren van vloer en kruipruimte.

Waarom na-isoleren?

Na-isoleren van een huis zonder isolatie bespaart veel geld en energie. Door na-isolatie verbruikt een huis bijna de helft minder energie. Na-isolatie heeft meer voordelen: Voordelen van isolatie op een rij. Onafhankelijke ...

  • Een woning met na-isolatie heeft meer waarde bij verkoop.
  • Door na-isoleren woon je met meer comfort; na-isolatie voorkomt tocht en vocht.
  • Lagere maandlasten door na-isolatie. Je betaalt honderden euro's per jaar minder om je woning warm te houden.
  • Na-isolatie van het dak bespaart 30% op gasverbruik. Na-isoleren van de spouwmuurisolatie 25%. Je verkleint je CO2-uitstoot en woont groener door na-isolatie. Bekijk alle info & tips isolatie

Manieren van na-isolatie

Na-isolatie kan bij verschillende delen van het huis: Warmte isolatie. Onafhankelijke isolatie info van ...
  • Na-isolatie spouwmuur (gevelisolatie)
  • Na-isolatie dak (van binnenuit of buitenaf)
  • Na-isolatie vloer (vloerisolatie of kruipruimte isolatie)
  • Na-isolatie ramen (dubbel glas of HR++ glas)

Na-isolatie spouwmuur

Isoleren van de spouwmuren. Welk soort isolatie be...De muren van het huis isoleren is mogelijk als er een spouwmuur is. Dat is een buiten- en een binnenmuur met lucht ertussen. Na-isolatie van de spouwmuur scheelt tot wel 25% op je gasrekening. Dat is het grote voordeel van spouwmuur na-isolatie.
Wil je zeker weten of na-isolatie spouw mogelijk is bij jouw huis? Doe dan de Koopwijzer spouwmuurisolatie. Dan weet je ook wat de kosten en besparingen zijn van isolatie voor jouw huis.
Ontdek alles over spouwmuurisolatie

Na-isolatie dak

Isoleren van dak bespaart 30%. Onafhankelijke isol...Tocht het altijd in huis? Ga dan eens na of je het dak van je huis na-isoleren kunt. Door een dak zonder isolatie verdwijnt de warme lucht zo uit huis. Na-isolatie aanbrengen bij het dak kan je 30% warmte besparen.
Je kunt een schuin dak en een plat dak na-isoleren. Na-isolatie van een schuin of hellend dak gebeurt van binnenuit of van buitenaf. Soms kun je als doe-het-zelver het dak van het huis na-isoleren. Maar veel soorten na-isolatie dak vergen ervaring en vakmanschap.
Kijk eens naar de Koopwijzer dakisolatie. Dan weet je hoe je het dak van je woning isoleren kunt.
Ontdek alles over dakisolatie

Na-isoleren vloer

Vloerisolatie. Alle soorten isolatie vergelijken. ...Na-isolatie van de vloer kan ook. Dat scheelt niet alleen energie, maar deze isolatie geeft je huis ook wooncomfort. Nooit meer een koude vloer, of vocht en schimmel, door isolatie. Je huis wordt comfortabeler door na-isolatie van de vloer.
Kijk bij de Koopwijzer vloerisolatie en ontdek wat de besparingen en kosten zijn van isolatie van jouw huis.
Ontdek alles over vloerisolatie

Welke na-isolatie?

Weet je nog niet welke na-isolatie je wilt voor je huis? Doe dan de isolatie Koopwijzer. Dan zie je voor alle Isolatie voor je huis. Onafhankelijke isolatie inf...soorten na-isolatie de mogelijkheden voor je huis, wat na-isolatie bespaart en kosten gaat.

Doe de isolatie KoopwijzerVergelijk na-isolatie prijs

Wat is de isolatie prijs? Onafhankelijke isolatie ...Uit onderzoek blijkt dat huiseigenaren de prijs van na-isolatie vaak te hoog inschatten. Na-isolatie van de woning levert elk jaar geld op. Maar je moet wel eerst investeren in na-isolatie. De kosten van na-isolatie van je huis verschillen, afhankelijk van de soort isolatie en de manier waarop je het huis isoleren laat.

In de regel is de na-isolatie spouwmuur prijs het laagst. En de kosten van na-isolatie van een plat dak het hoogst.
Lees alles over de isolatie prijs

Wil je precies weten wat de kosten, besparingen en terugverdientijd zijn van soorten na-isolatie? Ga dan naar de Kijk & Vergelijk isolatie. Daar vergelijk je de na-isolatie vvan spouwmuur, dak en vloer.
Kijk & Vergelijk soorten isolatie


Welke na-isolatie is de beste?

Beste isolatie. Hoe kies je de beste isolatie? Ona... Elk huis en elke situatie is anders. Een isolatie-adviseur is een na-isolatie expert. Hij kijkt grondig naar jouw huis en neemt ook jouw wensen of woonproblemen mee in een na-isolatie advies.

Wat is de beste na-isolatie?


Na-isolatie kan met verschillend isolatiemateriaal, zoals pur, glaswol, steenwol of isolatieplaten. In de Kijk & Vergelijk isolatie kun je isolatiemateriaal voor na-isolatie vergelijken op prijs/prestatie, isolatiewaarde, geluidsisolatie en op andere eigenschappen.
Vergelijk isolatiemateriaal na-isolatie

Na-isolatie advies en offertes

Offertes aanvragen voor na-isolatie doe je heel eenvoudig. Met 1 aanvraag vraag je via hoe-koop-ik.nl 3 offertes Isolatie offertes aanvragen. Gratis en vrijblijven...aan. Gratis en vrijblijvend. Zo kun je goed de adviezen, de service en de isolatie kosten vergelijken.

Wij hebben kwalitatief goede isolatiebedrijven voor je geselecteerd. Deze isolatiebedrijven voldoen aan de kwaliteitscriteria, zijn aangesloten bij de VENIN en beschikken over de KOMO-certificaten.

Vraag na-isolatie offertes aan

Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips om isolatie offertes goed te vergelijken.''
● ''13 vragen om aan het isolatiebedrijf te stellen.''


Meer informatie isolatie

Hoe isolatie kopen
Hoe kies je een isolatiebedrijf?
Hoe kies je isolatiemateriaal?

Wat is de beste isolatie?

Welke isolatie past bij jou?

Doe de isolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de isolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis isolatie offertes

Isolatie? Vraag offertes aan.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan 2 gratis handige checklists bij isolatie offertes ...

Isolatie bespaart tot 30%. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhank...

Kijk & Vergelijk isolatie

Vergelijk soorten isolatie en isolatiematerialen:
Spouwmuurisolatie
Dakisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte isolatie
vergelijk isolatie

isolatie: alle informatie