Isolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl isolatie

Isolatie

nieuws en trends

Nieuws over isolatie. Onafhankelijke isolatie info van hoe-koop-ik.nl

Het laatste nieuws over isolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer over isolatie

Nog 5 maanden 6%

Ben je van plan je huis zuiniger te maken? Wacht dan niet. Op 1 juli a.s. stopt het voordelige btw tarief van 6% op arbeidskosten. Je kunt nu nog profiteren van het lage btw tarief voor isolatie.

Laag BTW sinds 2013

In 2013 heeft de regering een pakket maatregelen genomen om de economie te stimuleren. Eén daarvan was de invoering van een verlaagd BTW-tarief bij verbouwen. Daarbij gaat het om de arbeidskosten en niet om de materiaalkosten van een verbouwing. De materiaalkosten vallen gewoon in het 21% BTW-tarief. Deze regeling is al een paar keer verlengd.

BTW-voordeel stopt

Het BTW voordeel van 15% stopt op 1 juli 2015 definitief. Vanaf die datum wordt verbouwen weer duurder. Wie plannen heeft om zijn huis energiezuiniger te maken en slim is, neemt snel actie. Het moment van afronden van de werkzaamheden bepaalt welk tarief van toepassing is. Het lage BTW-tarief levert veel voordeel op. Wat kun je nog doen?

6% BTW effect op isolatie

Bij spouwmuurisolatie bestaan de kosten meestal voor tweederde deel uit arbeid. Het lage BTW tarief heeft daarom een groot effect. De spouwmuur isoleren vóór 1 juli is door de BTW-regeling snel 10% goedkoper. Spouwmuurisolatie is binnen 1 dag klaar. Dit is dus snel te regelen. Ook bij dakisolatie en vloerisolatie heeft de BTW-regeling gunstige effecten.

Huis zuiniger maken altijd slim

De grootste besparing haal je uit de lagere kosten voor energie. Het is daarom verstandig je huis zuiniger te maken. Je maandlasten gaan direct omlaag. Of het nu spouwmuurisolatie is, dakisolatie of vloerisolatie. Je bespaart fors. Maar er zijn meer voordelen. Je wooncomfort neemt toe en je belast het milieu minder met CO2-uitsoot. Kortom veel redenen om in actie te komen.

Vergelijk isolatie

Huis isoleren. Hoeveel ga je besparen en wat kost ...Is je huis nog ongeïsoleerd? Bekijk dan eerst wat voor jouw huis de eerste stap is in isolatie. Vraag altijd meerdere offertes aan voor isolatie. Zo kun je goed de kosten, het advies en de service vergelijken.

Isolatie offertes kunnen sterk verschillen. Offertes vergelijken wordt dan lastig. Speciaal daarom heeft hoe-koop-ik.nl een checklist ontwikkeld:
‘7 tips om offertes te vergelijken’.
Daarmee vergelijk je offertes op de juiste manier. Je krijgt hem gratis als je via hoe-koop-ik.nl offertes aanvraagt.
Vraag nu isolatie offertes aan

Ander isolatie nieuws

Welke isolatie past bij jou?

Doe de isolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de isolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis isolatie offertes

Isolatie? Vraag offertes aan.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan 2 gratis handige checklists bij isolatie offertes ...

Isolatie bespaart tot 30%. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhank...

Kijk & Vergelijk isolatie

Vergelijk soorten isolatie en isolatiematerialen:
Spouwmuurisolatie
Dakisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte isolatie
vergelijk isolatie

isolatie: alle informatie