Vloerisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl vloerisolatie

Nadelen isolatie

kruipruimte isolatie

Zijn er nadelen vloerisolatie? Vaak zijn dit misverstanden.

Heeft kruipruimte isolatie nadelen? Kruipruimte isolatie duur? Slecht voor ventilatie? Onafhankelijke info. Alle nadelen kruipruimte isolatie.

Meer vloerisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste vloerisolatie nieuws

Nadelen kruipruimte-isolatie


Heeft kruipruimte isolatie nadelen? Er zijn volop sterke verhalen over kruipruimte isolatie. Het blijken vaak misverstanden te zijn.

Top 5 nadelen kruipruimte isoleren

Bekijk de top 5 nadelen van kruipruimte isolatie. Kruipruimte isolatie duur? Bespaart weinig? Kruipruimte isoleren verstoort de frisse lucht in huis?

 • Nadeel 1: Kruipruimte isolatie is duur?

Vloerisolatie kosten. Hoeveel gaat vloerisolatie v...De prijs is een van de veel genoemde kruipruimte isolatie nadelen. Uit onderzoek blijkt dat de prijs van kruipruimte isolatie tot 40% te hoog wordt ingeschat. Geloof niet alle verhalen over de prijs van kruipruimte isolatie.
Zo heb je een tussenwoning al geïsoleerd voor € 800 tot € 900. Een 2-onder-1 kap zal je ongeveer € 1.100 tot € 1.300 kosten.

Dit wordt vanzelfsprekend bepaald door het aantal m2 en het gekozen isolatiemateriaal. En ook door de specifieke vochtproblemen in de kruipruimte. De prijs per m2 is zo’n € 20 tot € 25 afhankelijk van het soort isolatiemateriaal.
Bekijk de kruipruimte isolatie kosten

 • Nadeel 2: Kruipruimte isolatie bespaart weinig?

Kruipruimte isolatie doe je meestal niet omdat je energie wilt besparen. De belangrijkste reden is het oplossen van vochtproblemen. Wil je juist wel geld besparen? Kijk dan of vloerisolatie mogelijk is. Vloerisolatie kan tot 20% besparen op je stookkosten. Soms kan vloerisolatie goed samen met kruipruimte isolatie.

 • Nadeel 3: Kruipruimte isolatie heeft niet direct effect?

Door isolatiemateriaal op de bodem van je kruipruimte te leggen, verandert de vochtsituatie. Er moet een  nieuwe balans worden gevonden. De luchtvochtigheid moet gaan dalen. Dat kan soms enkele maanden duren. Dit is onder meer afhankelijk van hoe vochtig de kruipruimte nu is. De optimale luchtvochtigheid voor je kruipruimte ligt rond de 65%.

Ontdek alles over kruipruimte isolatie


 • Nadeel 4: Kruipruimte isolatie plaatsen geeft overlast?

Geluidsisolatie door vloerisolatie?Het isoleren van je kruipruimte duurt meestal niet langer dan een halve dag. Twee uitvoerders van het isolatiebedrijf plaatsen of blazen isolatiemateriaal in je kruipruimte. Ook bekijken ze de ventilatie. Je hebt nauwelijks overlast of rommel.
Hoe gaat isolatie aanbrengen kruipruimte?

 • Nadeel 5: Kruipruimte isolatie verstoort frisse lucht?

Kruipruimte isolatie kan er voor zorgen, dat muffe lucht niet meer ontstaat in de kruipruimte. Na de isolatie worden ventilatieroosters in de kruipruimte geplaatst voor een goede ventilatie. Het isolatiebedrijf zal je daarover adviseren.

Met of zonder kruipruimte isolatie: voor elke huis geldt dat je elke dag goed moet ventileren voor frisse lucht. Probeer de luchtvochtigheid in huis onder de 60% te houden. Dat kun je gemakkelijk meten met een hygrometer. Dat doe je door elke dag te ventileren. Buitenlucht bevat minder vocht dan binnenlucht, zelfs als het buiten nat is. De luchtvochtigheid is belangrijk voor een gezond leefklimaat.
Bekijk alle voordelen kruipruimte isoleren

Kruipruimte isolatie voor jouw huis

Vloerisolatie? Check of jouw huis is geschikt.Na v...Overtuigd van de voordelen van kruipruimte isolatie? Kijk of jouw huis geschikt is voor kruipruimte isolatie. Doe de vloerisolatie Koopwijzer.
Dan weet je welk soort isolatiemateriaal het meest is geschikt, wat de kruipruimte isolatie kosten zijn en wat je bespaart op je stookkosten.

Start vloerisolatie Koopwijzer

Kruipruimte isoleren? Vraag offertes aan

Offertes vloerisolatie vraag je gratis en vrijblij...Wij adviseren om meerdere offertes aan te vragen bij erkende isolatiebedrijven. Bij hoe-koop-ik.nl bereik je met 1 aanvraag 3 verschillende isolatiebedrijven. Gratis en vrijblijvend. Zo kun je goed de kosten van kruipruimte isolatie, de adviezen en service vergelijken.

Wij hebben al kwalitatief goede isolatiebedrijven voor je geselecteerd. Deze isolatiebedrijven zijn aangesloten bij de VENIN en beschikken over de KOMO-certificaten.

Vraag nu meerdere offertes aan

Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips om goed vloerisolatie offertes te vergelijken;''
● ''13 vragen om aan het isolatiebedrijf te stellen.''

Meer informatie kruipruimte isolatie:

Alles weten over vloerisolatie
Hoe kies je isolatiemateriaal kruipruimte?

Hoe kies je erkend isolatiebedrijf?
Bekijk de 5 fabels

Welke vloerisolatie voor jou?

Doe de vloerisolatie Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw vloer?

Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis vloerisolatie offertes

  √ Bij erkende isolatiebedrijven

  √ 3 offertes met 1 aanvraag

  Gratis en vrijblijvend

  √ Vergelijk adviezen en kosten

   vraag gratis offertes aan


   Vloerisolatie met laag btw tarief. Hoe-Koop-Ik.nl ...

   Vergelijk vloerisolatie

   Kijk & Vergelijk vloerisolatie.
   Alle soorten isolatiemateriaal:
   Glaswol
   Pur schuim
   Isolatiekussens
   Isolatieparels
   Schelpen en meer
   vergelijk vloerisolatie

   vloerisolatie: alle informatie