Vloerisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl vloerisolatie

Vloerisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over vloerisolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer vloerisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste vloerisolatie nieuws

Vloerisolatie blijft 6% BTW

verbeter je huidige huis!


De BTW verhoging van 19% naar 21% gaat een gemiddeld huishouden ruim € 180,- per jaar kosten. De prijs voor benzine heeft een nieuw hoogte record gehaald. En daarnaast stijgen de kosten voor de zorgverzekering en de woon- en autoverzekering. Kortom: het leven wordt duurder. Toch is er ook goed nieuws: je huis isoleren loont en gaat je flink geld besparen. En vloerisolatie blijft 6% btw! In welk type huis woon je? Zo weet je ongeveer het...

Het is niemand ontgaan: de huizenmarkt heeft het moeilijk. Voor 2012 meldt het Centraal Planbureau een crisisvariant, waarin de huizenprijzen 4,5% dalen. De gemiddelde tijd dat huizen te koop staan blijft onveranderd lang. Gevolg: huiseigenaren stellen verhuizen uit. En besluiten om hun woonwensen te realiseren in de huidige woning.

Besparing energiekosten

Huiseigenaren met woonwensen denken vaak aan een nieuwe badkamer, keuken of dakkapel. Vaak een hele investering. Maar er is meer. Comfort kun je ook op een veel eenvoudigere wijze verhogen. Met vloerisolatie. Is jouw huis nog niet geisoleerd? Met vloerisolatie zorg je ervoor dat de vloer voelbaar 2-4 graden warmer aanvoelt. Je hebt geen last meer van tocht over de vloer en problemen met vocht zijn verleden tijd. Met vloerisolatie daalt de gasrekening 10-15%. Zo bespaart vloerisolatie veel op je energierekening: zo'n €150,- tot €200,- per jaar.

Vloerisolatie 6% BTW

Vloerisolatie kosten verdienen zich altijd terug. Voor een tussenwoning zijn de vloerisolatie kosten ongeveer € 1300,- als je een betonnen vloer hebt. Voor een 2-onder-1-kap rond de € 1600,-. De vloerisolatie kosten zijn dan binnen 8 jaar terugverdiend. Bij stijgende energieprijzen zullen de vloerisolatie kosten zich nog sneller terug verdienen. Maar belangrijker nog: de vloer voelt nu eindelijk warm en comfortabel aan. Bovendien blijft vloerisolatie, ook na 1 oktober 2012, in het lagere 6% BTW. Aan dit lage BTW tarief zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

Waardestijging

Met vloerisolatie stijgt ook nog eens de waarde van het huis. En dat is goed nieuws als je toch nog een keer wilt verhuizen.

Wil je weten of vloerisolatie mogelijk is voor jouw huis? Doe dan eerst de Koopwijzer vloerisolatie. Je weet dan ook wat de besparing wordt na vloerisolatie, wat de kosten zijn en welke soorten isolatiemateriaal mogelijk zijn voor jouw huis.

Ander vloerisolatie nieuws

Welke vloerisolatie voor jou?

Doe de vloerisolatie Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw vloer?

Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis vloerisolatie offertes

  √ Bij erkende isolatiebedrijven

  √ 3 offertes met 1 aanvraag

  Gratis en vrijblijvend

  √ Vergelijk adviezen en kosten

   vraag gratis offertes aan


   Vloerisolatie met laag btw tarief. Hoe-Koop-Ik.nl ...

   Vergelijk vloerisolatie

   Kijk & Vergelijk vloerisolatie.
   Alle soorten isolatiemateriaal:
   Glaswol
   Pur schuim
   Isolatiekussens
   Isolatieparels
   Schelpen en meer
   vergelijk vloerisolatie

   vloerisolatie: alle informatie