Vloerisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl vloerisolatie

Vloerisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over vloerisolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer vloerisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste vloerisolatie nieuws

Beatrix en vloerisolatie

In haar kersttoespraak sprak Koningin Beatrix haar zorg uit over ‘het welzijn van het beheer van de aarde’. De toespraak ging voor een groot deel over duurzaamheid. Ze is van mening dat er ‘met onze kostbare planeet zorgeloos wordt omgesprongen’.

Dit thema werd in de media positief ontvangen. Maar heeft ze ook ideeën over hoe het beter kan? Zeker.
Bewustwording:
Allereerst is ze van mening dat ‘de eindige hulpbronnen ons aller zorg zijn’. Ze is van mening dat we ‘bewust moeten omgaan met alles wat de natuur ons geeft’. En ook dat de ‘aarde een stem moet krijgen. In alle kleine en grote beslissingen zal die moeten doorklinken’.

Gebruik van energie en water:
Vervolgens zoomt ze in op het ‘zuinig gebruik van energie en water’.  Ze is van mening dat dit ‘binnen ieders bereik ligt’. Met name door het ‘kritisch en bewust kopen’. Ze meent dat direct invloed heeft op ‘het hele aanbod van goederen en diensten’.

Doe het zelf:
Ze legt de acties, die nodig zijn niet bij de overheid. ‘Wie de wereld wil veranderen, moet nu eenmaal beginnen bij zichzelf’. En daar heeft ze grote verwachtingen van, want ‘Wat begint in het klein kan uitgroeien tot een nieuwe cultuur van zorg om de toekomst’.

In en om het huis:
Het energiegebruik in huis is inderdaad nog steeds te hoog. Er zijn eenvoudige maatregelen om dit snel om te buigen. Bijna altijd gecombineerd met meer comfort en lagere kosten. En ook bijzonder goed voor ‘de planeet’. Hoe?

Vloerisolatie en spouwmuurisolatie zijn twee maatregelen om thuis structureel energie te besparen. Ruim 2 miljoen huizen hebben  nog geen spouwmuurisolatie. Daarnaast blijkt dat er bijna 4 miljoen huizen in ons land zijn die nog geen vloerisolatie hebben. Twee maatregelen die verrassend goedkoper zijn, dan gemiddeld wordt gedacht. Ze kosten zo’n € 2.000,- per stuk. Per jaar zorgen ze voor een gasrekening, die honderden Euro’s lager is. Zo spaart spouwmuurisolatie tot 30%. Vloerisolatie spaart 10-15%. Het is in een dag geregeld.

Ook een hoog rendement cv–ketel is een prima investering om de gasrekening omlaag te brengen. Heb je nu nog een oude conventionele cv ketel? Dan verlaag je de gasrekening met minstens 25% door de aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Ander nieuws over vloerisolatie

Welke vloerisolatie voor jou?

Doe de vloerisolatie Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw vloer?

Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis vloerisolatie offertes

  √ Bij erkende isolatiebedrijven

  √ 3 offertes met 1 aanvraag

  Gratis en vrijblijvend

  √ Vergelijk adviezen en kosten

   vraag gratis offertes aan


   Vloerisolatie met laag btw tarief. Hoe-Koop-Ik.nl ...

   Vergelijk vloerisolatie

   Kijk & Vergelijk vloerisolatie.
   Alle soorten isolatiemateriaal:
   Glaswol
   Pur schuim
   Isolatiekussens
   Isolatieparels
   Schelpen en meer
   vergelijk vloerisolatie

   vloerisolatie: alle informatie