Vloerisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl vloerisolatie

Vloerisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over vloerisolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer vloerisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste vloerisolatie nieuws

Energierekening omlaag in 2012

regel het gewoon zelf: verlaag je energierekening


De energiebedrijven hebben hun tarieven voor 2012 bekend gemaakt.

Energieprijzen omhoog

Cv ketel offertes. Gratis en vrijblijvend.De energiebedrijven verhogen hun tarieven voor 2012. De levering gaat ongeveer 75 euro meer kosten. Ook de prijzen voor het netwerk worden verhoogd. Dat gaat om ongeveer 30 euro. Daarnaast verhoogt de overheid nog eens de energiebelasting met bijna 15 euro. Alles bij elkaar ben je als consument gemiddeld 120 euro meer kwijt. Dat wil zeggen, als je er zelf niets aan doet.

Onbelangrijk bericht?

Het is de vraag hoe belangrijk de energierekening is voor de consument. Het lijkt van niet. Het is namelijk opvallend, dat een huishouden per jaar honderden euro’s aan stroom en gas verspilt. De consument neemt daarin een veel te afwachtende houding aan.

Draai het om: energierekening omlaag!

Met simpele maatregelen kan de energierekening aanzienlijk omlaag. En niet eenmalig, maar blijvend. En het mes snijdt in dit geval aan 2 kanten. Gebruik je minder gas of stroom, dan gebeurt er iets interessants. Je betaalt minder aan je energiebedrijf, dat had je al verwacht. Maar je betaalt ook minder energiebelasting en btw aan de overheid. Dat is belangrijke bijvangst. De prijs van een kubieke meter gas bestaat voor een 34% uit belasting. En de prijs van een kwH stroom zelfs voor 60% uit belasting.

Overstappen?

De oplossing ligt niet in het overstappen. Alle leveranciers verhogen de prijzen. De oplossing ligt in huis. Waar moet je beginnen?
Het grootste deel van de energierekening bestaat uit de kosten voor gas. Daar kun je de grootste stappen zetten. Om daar de kosten te verlagen kun je denken aan een moderne cv-ketel.
Een moderne HR ketel – dat staat voor Hoog Rendement – haalt tot ruim 107% rendement uit de brandstof. Een VR ketel (Verbeterd Rendement) scoort tot bijna 90% rendement. Dat kan alleen al een verschil uitmaken van 25% op je gasrekening. Of neem spouwmuurisolatie. Dat is veel goedkoper dan de gemiddelde huiseigenaar denkt. Spouwmuurisolatie voor een tussenwoning kost minder dan 1.000 euro. Voor een 2-onder-1 kap ben je voor ongeveer 1.500 euro klaar. Het brengt je gasrekening met 30% omlaag! Ook vloerisolatie is een goed idee. Het kost rond de 2.000 euro. Het geeft een geweldige comfort verbetering en je gasrekening wordt 10-15% lager.

De hoogte van je energierekening heb je zelf in de hand.
Ander nieuws over vloerisolatie

Welke vloerisolatie voor jou?

Doe de vloerisolatie Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw vloer?

Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis vloerisolatie offertes

  √ Bij erkende isolatiebedrijven

  √ 3 offertes met 1 aanvraag

  Gratis en vrijblijvend

  √ Vergelijk adviezen en kosten

   vraag gratis offertes aan


   Vloerisolatie met laag btw tarief. Hoe-Koop-Ik.nl ...

   Vergelijk vloerisolatie

   Kijk & Vergelijk vloerisolatie.
   Alle soorten isolatiemateriaal:
   Glaswol
   Pur schuim
   Isolatiekussens
   Isolatieparels
   Schelpen en meer
   vergelijk vloerisolatie

   vloerisolatie: alle informatie