Vloerisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl vloerisolatie

Vloerisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over vloerisolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer vloerisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste vloerisolatie nieuws

Isoleren: nu doen

goed voor het milieu en je portemonnee

Er is veel te doen over het besparen van energie. Door veranderingen in ons klimaat en het feit dat fossiele brandstoffen opraken, wordt er aan alle kanten gewerkt aan energiezuinige oplossingen. Daarnaast blijft de vraag naar energie stijgen en daarmee ook de energieprijs. Wat kun jij bijdragen om energie te besparen? Voordelen vloerisolatie op een rij.

Minder hard stoken
Elk jaar moeten we onze vooruitzichten bijstellen. Dan is de ijskap weer sneller gesmolten en de CO2-uitstoot toch hoger. Het is slechts een kwestie van tijd. Wanneer je een bijdrage wilt leveren aan het milieu en tegelijkertijd geld wilt besparen, wordt het tijd om je huis goed te isoleren.

Voorkom warmteverlies
Je huis isoleren voorkomt warmteverlies. Van alle soorten isolatie bespaart spouwmuurisolatie het meest op schaarse brandstoffen. Met spouwmuurisolatie hoef minder hard te stoken, want de temperatuurverdeling in huis is veel gelijkmatiger. En in de zomer blijft je huis langer koel.

Spouwmuurisolatie verkleint de CO2-uitstoot (broeikaseffect). Je bespaart 9 tot 11 m3 gas per m2. Dat scheelt tenminste € 440 op je energierekening per jaar. Door een lagere energierekening heb je de kosten voor spouwmuurisolatie snel terugverdiend. Al binnen 3-5 jaar. Zonder deze isolatie ontsnapt 25% van de warmte uit je muren. Daar kun je dus veel op besparen. En je krijgt er een comfortabel aanvoelend huis voor terug.

Ook met vloerisolatie verlaag je het gasverbruik per jaar: 5-7 m3 per m2 gas en zorg je zo voor besparing op schaarse brandstoffen.
Een goed geïsoleerde vloer is een drogere, warmere vloer. Vloerisolatie draagt zo bij aan een gezonder woonklimaat. Het voorkomt vocht en schimmelproblemen in huis. Muffe lucht en condens op ramen wordt voorkomen.

Meer energie besparen
Je kunt nog meer doen om te besparen. Zo kun je zelf je huis eenvoudig isoleren. Vliegt de warmte onder deuren of ramen weg, plaats daar tochtstrips. Plaats geen isolatie voor kieren onder de binnendeuren, dit is voor de luchtcirculatie in huis. Denk verder aan radiatorfolie. Zo verdwijnt de warmte niet in de muur. De warmte die je met woningisolatie binnen houdt, kan zo verdwijnen door je brievenbus. Neem een tochtborstel of tochtklep als warmte isolatie voor je brievenbus.
Met deze besparingstips en het nemen van spouwmuurisolatie en/of vloerisolatie draag jij je steentje bij aan het milieu en bespaar je op je energierekening.

Meer vloerisolatie nieuws

Welke vloerisolatie voor jou?

Doe de vloerisolatie Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw vloer?

Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis vloerisolatie offertes

  √ Bij erkende isolatiebedrijven

  √ 3 offertes met 1 aanvraag

  Gratis en vrijblijvend

  √ Vergelijk adviezen en kosten

   vraag gratis offertes aan


   Vloerisolatie met laag btw tarief. Hoe-Koop-Ik.nl ...

   Vergelijk vloerisolatie

   Kijk & Vergelijk vloerisolatie.
   Alle soorten isolatiemateriaal:
   Glaswol
   Pur schuim
   Isolatiekussens
   Isolatieparels
   Schelpen en meer
   vergelijk vloerisolatie

   vloerisolatie: alle informatie