Vloerisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl vloerisolatie

Vloerisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over vloerisolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer vloerisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste vloerisolatie nieuws

Vloerisolatie verhoogt waarde huis

Nu de woningmarkt op slot zit, besluiten veel woningeigenaren voorlopig niet te verhuizen. In plaats daarvan gaan steeds meer consumenten hun huis verbouwen of renoveren. Spouwmuurisolatie: alles wat je weten wilt voordat...

Waarde stijging huis
Vaak denken consumenten dat een nieuwe badkamer of keuken een waardestijging van het huis oplevert. Dat is niet zo. Zo’n nieuwe keuken is aan smaak onderhevig en na 5 jaar zijn de keuken trends weer veranderd. Wat voegt wel waarde toe aan je huis? Dat is een verbouwing waarbij je extra ruimte krijgt in huis of waardoor je huis energiezuiniger wordt.

Serre of vloerisolatie?
Een nieuwe dakkapel of serre aan huis geeft extra ruimte. Dat zal zich uitbetalen in een waardestijging van je huis. Maar zo’n verbouwing is vaak kostbaar, ingrijpend en kost veel tijd. Waardestijging van je huis kan eenvoudig door je huis energiezuiniger te maken. Isoleren zorgt ervoor dat je energierekening omlaag gaat en je energielabel omhoog. Een energielabel laat zien hoe zuinig een woning is. Een energiezuinig huis zorgt voor een lagere energierekening en zo voor lagere maandlasten. Van alle soorten isolatiemethoden is spouwmuurisolatie het beste voor je energierekening. Bovendien is spouwmuurisolatie binnen 1 dag uitgevoerd, een verbouwing is niet nodig. Ook vloerisolatie zorgt voor een waardestijging en is zonder verbouwing binnen 1 dag aangebracht.

Energielabel: meer voordelen
Met spouwmuurisolatie voldoet je huis aan hogere eisen in de woningmarkt. Sinds 1 januari 2008 moeten huiseigenaren een energielabel overhandigen als zij hun huis gaan verkopen of verhuren. Het energielabel levert ook voordeel op bij de verkoop van het huis. Een beter energielabel betekent een hogere verkoopprijs.

Comfort in huis
Je huis isoleren met spouwmuurisolatie verhoogt de waarde van je huis. Er zijn meer voordelen. Je krijgt een comfortabel en behaaglijk aanvoelend huis, doordat de temperatuur van de binnenmuur voelbaar omhoog gaat. Je hebt geen last meer van een kille muur of muur die kou afstraalt. Daarnaast zijn problemen van vochtige binnenmuren voorbij en voorkomt spouwmuurisolatie vocht- en schimmelproblemen in huis. Bij vloerisolatie heb je geen last meer van een koude vloer.

Besparing energierekening
Spouwmuurisolatie verdient zich terug in 3 tot 5 jaar. Met de stijgende energieprijzen verdien je het vaak nog sneller terug. De spouwmuurisolatie kosten zijn gering, als je die vergelijkt met het voordeel elk jaar op je energierekening. Voor een 2-onder-1-kapwoning kan dit voordeel al € 440,- per jaar zijn. Je huis isoleren is een zeer rendabele investering. Vloerisolatie verdient zich in 7-10 jaar terug.

Verkopen huis?
Als je je huis gaat verkopen zal de spouwmuurisolatie meegenomen worden in je energielabel. De waarde van je huis is gestegen. Tijdens de jaren dat jij in je huis hebt gewoond, heb je de voordelen van een lagere energierekening gehad. Kortom: spouwmuurisolatie is goed voor jou en de volgende bewoner.

Meer vloerisolatie nieuws

Welke vloerisolatie voor jou?

Doe de vloerisolatie Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw vloer?

Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis vloerisolatie offertes

  √ Bij erkende isolatiebedrijven

  √ 3 offertes met 1 aanvraag

  Gratis en vrijblijvend

  √ Vergelijk adviezen en kosten

   vraag gratis offertes aan


   Vloerisolatie met laag btw tarief. Hoe-Koop-Ik.nl ...

   Vergelijk vloerisolatie

   Kijk & Vergelijk vloerisolatie.
   Alle soorten isolatiemateriaal:
   Glaswol
   Pur schuim
   Isolatiekussens
   Isolatieparels
   Schelpen en meer
   vergelijk vloerisolatie

   vloerisolatie: alle informatie