Vloerisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl vloerisolatie

Vloerisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over vloerisolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer vloerisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste vloerisolatie nieuws

Energie akkoord 2014 in de maak

CO2 besparing kan door spouwmuurisolatie. Je bespa...In juni komt er een “Energieakkoord”. Daarin staan maatregelen waarmee Nederland structureel duurzamer wordt. Het plan gaat helpen fors energie te besparen en daarnaast banen te creëren. De energie die we nog wel nodig hebben, moet groener.

Meer banen, minder energie
Het plan moet aan twee kanten snijden. Nederland moet structureel duurzamer worden. Daardoor gaan we fors minder energie verbruiken. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee.
Om dit te bereiken zullen maatregelen nodig zijn , die tot extra banen lijden. Wel 10.000 per jaar, voor de komende 7 jaar. Dit zou betekenen dat economie en duurzaamheid aan elkaar gekoppeld worden. Daarvoor wordt al langer gepleit. Zo wordt energie besparen de  motor voor bedrijven en banen in de duurzame sector.

Hoe wordt het geregeld?
Over hoe dat allemaal moet, lijken de meningen verdeeld. Zo geven milieuorganisaties in het SER-overleg nu al aan dat de plannen veel ‘dwingender’ moeten zijn. Anders blijft het weer bij goede voornemens. Zo zou in de conceptversie staan dat de gasprijs met 6 cent verhoogd wordt. Die 6 cent kun je alleen via de belastingaangifte terugkrijgen, onder de voorwaarde dat je kunt aantonen dat je in een energiezuinig huis woont. Ook de gemeentelijke OZB zou aan de energiestatus van je huis gekoppeld worden. Zelfs hypotheekverstrekkers zouden er rekening mee moeten houden.

Er gaan ook stemmen op om juist banken en pensioenfondsen jaarlijks 2,5 miljard euro te laten investeren in het isoleren en duurzaam renoveren van bestaande gebouwen. Huiseigenaren zouden via zo’n fonds geld moeten kunnen lenen voor energiebesparende maatregelen. Het bedrag dat je bespaart op je energierekening gaat naar de afbetaling van de lening. Zo kost het je als huiseigenaar niets om je huis energiezuiniger te maken.

Vloerisolatie is comfort en energie besparen in één
Wil je enrgiebesparen en het comfort in huis verjhogen? Dan is vloersolatie een goed idee. Zo blijft de warmte in de kamer en lekt niet naar de kruipruimte. Vloerisolatie Dat is veel goedkoper dan de meeste huiseigenaren denken.  De adviseur van een een gecertificeerd isolatiebedrijf kan in een offerte op maat voorrekenen wat de kosten zijn van vloerisolatie voor jouw huis. Zo’n offerte is vrijblijvend en gratis. Via hoe-koop-ik kun je 3 offertes tegelijk aanvragen bij isolatiebedrijven in jouw omgeving. Zo kun je de kosten van vloerisolatie, de methode en het isolatiemateriaal, en de opbrengsten goed met elkaar vergelijken.

Meer vloerisolatie nieuws

Welke vloerisolatie voor jou?

Doe de vloerisolatie Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw vloer?

Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis vloerisolatie offertes

  √ Bij erkende isolatiebedrijven

  √ 3 offertes met 1 aanvraag

  Gratis en vrijblijvend

  √ Vergelijk adviezen en kosten

   vraag gratis offertes aan


   Vloerisolatie met laag btw tarief. Hoe-Koop-Ik.nl ...

   Vergelijk vloerisolatie

   Kijk & Vergelijk vloerisolatie.
   Alle soorten isolatiemateriaal:
   Glaswol
   Pur schuim
   Isolatiekussens
   Isolatieparels
   Schelpen en meer
   vergelijk vloerisolatie

   vloerisolatie: alle informatie