Vloerisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl vloerisolatie

Vloerisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over vloerisolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer vloerisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste vloerisolatie nieuws

TNO: “Pur vloerisolatie is veilig.”

TNO heeft onderzoek gedaan naar vloerisolatie met PUR-schuim. Vloerisolatie zorgt voor een comfortabel aanvoelen...Volgens hun onderzoek levert vloerisolatie met pur geen gevaar op voor de gezondheid.

Onafhankelijk TNO onderzoek

TNO onderzocht 17 huizen in opdracht van Nuon en de NVPU (De Nederlandse Vereniging van Pur Fabrikanten). De bewoners hadden aangegeven gezondheidsklachten te hebben gekregen door de PUR vloerisolatie. TNO onderzocht de luchtkwaliteit en vond een zeer geringe hoeveelheid aan stoffen, die uit pur afkomstig zijn. Maar de concentratie was zo laag dat ze “ in alle gevallen onder gezondheidskundige limietwaarden blijven". TNO kan niet uitsluiten dat er een verband kan zijn bij bewoners, die al overgevoelig waren voor dit type stoffen.

TNO advies

TNO benadrukt dat vloerisolatie met pur schuim wel op de juiste manier en volgens alle regels moet worden aangebracht. Zo wordt de kans op eventuele gezondheidsrisico’s verkleind.
De branche heeft hiervoor al eerder extra richtlijnen opgesteld. Zo moeten de machines en producten voldoen aan de strenge Europese richtlijnen. De medewerkers moeten voldoen aan alle verplichte trainingen. Uitsluitend gecertificeerde verwerkers mogen de werkzaamheden uitvoeren. De consument moet goed geïnformeerd zijn over de te nemen voorzorgsmaatregelen zowel voor, tijdens als na de uitvoering. Deze richtlijnen worden streng gecontroleerd.

Beproefde techniek

Vloerisolatie met pur wordt al tientallen jaren toegepast in woningen. Inmiddels zijn er vele tienduizenden vloeren van huizen probleemloos mee geïsoleerd. Naast pur kan de vloer ook geïsoleerd worden met andere materialen. Bijvoorbeeld met isolatieplaten van glaswol, steenwol of EPS. Of met isolatiekussens.

Vloerisolatie verhoogt comfort in huis

Vloerisolatie is een comfortverhogende maatregel. Het brengt de temperatuur van de vloer voelbaar omhoog: tot wel 4 °C. Daarnaast bespaar je er ook mee op de energierekening. Isolatie van de vloer zorgt er voor dat er geen kou of vocht uit de kruipruimte in de woonkamer komt. Je verwarmt niet langer de kruipruimte. De warmte blijft in je woonkamer. Vloerisolatie is goedkoper dan je denkt en is in minder dan één dag klaar.

Meer vloerisolatie nieuws

Welke vloerisolatie voor jou?

Doe de vloerisolatie Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw vloer?

Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis vloerisolatie offertes

  √ Bij erkende isolatiebedrijven

  √ 3 offertes met 1 aanvraag

  Gratis en vrijblijvend

  √ Vergelijk adviezen en kosten

   vraag gratis offertes aan


   Vloerisolatie met laag btw tarief. Hoe-Koop-Ik.nl ...

   Vergelijk vloerisolatie

   Kijk & Vergelijk vloerisolatie.
   Alle soorten isolatiemateriaal:
   Glaswol
   Pur schuim
   Isolatiekussens
   Isolatieparels
   Schelpen en meer
   vergelijk vloerisolatie

   vloerisolatie: alle informatie