Vloerisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl vloerisolatie

Vloerisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over vloerisolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer vloerisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste vloerisolatie nieuws

Warme truiendag zonder pantoffels

Vrijdag 6 februari is het Warme Truiendag. Trek een warme trui aan en zet  de verwarming lager. Zo help je het milieu en bespaar je energie en geld. En je pantoffels hoef je niet aan.

Verminder CO2

Klimaatverandering blijft een actueel thema. Zo was 2014 het warmste jaar ooit gemeten. Met Warme Truiendag vraagt het Klimaatverbond één keer per jaar aandacht voor Vloerisolatie zorgt voor een comfortabel aanvoelen...klimaatverandering. Warme Truiendag is ontstaan in 2005 na het Kyoto-protocol. Het moet iedereen herinneren aan de afspraken van het verdrag. Doel is om wereldwijd de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Ook in Nederland. Je kunt zelf meedoen.

Energie besparen levert geld op

De energierekening bestaat voor tweederde uit kosten voor gas. Je kunt natuurlijk met kleine aanpassingen al besparen. Bijvoorbeeld met tochtband of radiatorfolie. Maar het echte besparen beging met het aanpakken van de basis. En dat is voorkomen dat warmte je huis verlaat. Isolatie dus.
Isolatie helpt niet alleen het milieu. Je wooncomfort schiet omhoog en je energierekening schiet omlaag. Isolatie levert meer rendement dan je spaargeld. De energierekening van een goed geïsoleerd huis is de helft lager dan van een ongeïsoleerd huis. Dat scheelt honderden euro’s per jaar.

Pantoffels kunnen weg

Met vloerisolatie voelt je vloer heerlijk comfortabel.  Vocht en tocht blijven in de kruipruimte. Je huis voelt anders aan. Bovendien verlaag je met vloerisolatie de stookkosten met 5-7 m3 per m2 gas per jaar.Zo verdien je de vloerisolatie kosten in 7-10 jaar terug. Maar vloerisolatie heeft veel meer voordelen.

Vloerisolatie kopen niet moeilijk

Ga je aan de slag met energie besparen? Bereid je dan goed voor. Verzamel informatie en vraag altijd meerdere offertes aan. Vergelijk op kosten, het advies en de service. Offertes kunnen sterk verschillen en dan wordt vergelijken lastig. Speciaal daarom heeft hoe-koop-ik.nl een checklist ontwikkeld: ‘7 tips om offertes te vergelijken’. Daarmee vergelijk je offertes op de juiste manier. Je krijgt hem gratis als je via onze website offertes aanvraagt. Zo ben je extra goed voorbereid op het najaar en de winter. Doe mee op 6 februari en zet je verwarming lager die dag.

Vraag vloerisolatie offertes aan

Ander vloerisolatie nieuws


Welke vloerisolatie voor jou?

Doe de vloerisolatie Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw vloer?

Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis vloerisolatie offertes

  √ Bij erkende isolatiebedrijven

  √ 3 offertes met 1 aanvraag

  Gratis en vrijblijvend

  √ Vergelijk adviezen en kosten

   vraag gratis offertes aan


   Vloerisolatie met laag btw tarief. Hoe-Koop-Ik.nl ...

   Vergelijk vloerisolatie

   Kijk & Vergelijk vloerisolatie.
   Alle soorten isolatiemateriaal:
   Glaswol
   Pur schuim
   Isolatiekussens
   Isolatieparels
   Schelpen en meer
   vergelijk vloerisolatie

   vloerisolatie: alle informatie