Vloerisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl vloerisolatie

Vloerisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over vloerisolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer vloerisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste vloerisolatie nieuws

Verwen je Valentijn met een warme vloer!

Valentijn en vloerisolatie. Hoe-koop-ik.nlHeeft je geliefde thuis last van koude voeten? Toon op Valentijnsdag je warme gevoelens: verwen hem of haar met een warme vloer! Met vloerisolatie voelt een huis comfortabel en warm. En met vloerisolatie bespaart jouw Valentijn ook nog 10% op de energierekening!

Misschien ken je die situatie. De thermostaat geeft aan dat het in huis warm genoeg is. Maar door een kille vloer voelt het toch niet comfortabel. De thermostaat hoger zetten helpt niet. Je Valentijn zit het liefst met de voeten op de bank. In een dikke trui en met huissokken aan.

Valentijn zonder vloerisolatie?

Vloerisolatie zorgt voor een comfortabel aanvoelen...Dan woont je Valentijn in een van de 4 miljoen huizen zonder vloerisolatie. En is het tijd om eens aan  vloerisolatie te denken. De kille vloer wordt veroorzaakt door kou uit de kruipruimte. Die wordt immers niet verwarmd. De warmte van je CV-radiatoren stijgt op, en gaat niet in de vloer zitten.

Vloerisolatie zorgt er voor dat je vloer wel 4 graden warmer aanvoelt. Dat maakt precies het verschil tussen rillen en een comfortabel gevoel. Een warmer gevoel door vloerisolatie, terwijl de CV niet hoger gezet hoeft te worden. Sterker nog: door de vloerisolatie is je huis eerder warm en zal de CV-ketel minder lang hoeven te branden. Dat bespaart dus energie!

Vloerisolatie terugverdienen in 9 Valentijnsdagen

Met vloerisolatie bespaar ruim 10% op je gasverbruik. Als je vloerverwarming hebt, is de besparing van vloerisolatie nog groter. Binnen 9 jaar heb je de kosten van vloerisolatie terugverdiend. En daarna gaan de besparingen gewoon door!
Lees over vloerisolatie kosten en besparing

Vloerisolatie heeft nog meer voordelen. Het is niet echt een romantisch gesprekonderwerp voor Valentijnsdag. Maar met vloerisolatie voorkom je optrekkend vocht uit de kruipruimte. Zo kun je voorkomen dat je last krijgt van ongedierte.

Heeft je Valentijn astma- of reumaklachten? Door vloerisolatie is je vloer droger en warmer. Kleinere verschillen in luchtvochtigheid zorgen voor een gezonder woonklimaat. Vloerisolatie helpt tegen huisstofmijt, vocht, schimmel en zwammen.

Een beter energielabel door vloerisolatie

Je Valentijn zal niet alleen warm worden van die comfortabel aanvoelende vloer. Naast de besparing op de stookkosten, kun je met vloerisolatie ook de waarde van je huis structureel verhogen. Sinds januari van dit jaar moeten huiseigenaren een energielabel overhandigen als zij hun huis gaan verkopen of verhuren. Heb je de brief met het voorlopige label ook al gehad? Vloerisolatie zorgt voor een beter energielabel. Hoe energiezuiniger het huis, hoe meer het waard is.

Loop je al warm voor vloerisolatie? Kijk dan eens welke vloerisolatie het beste is voor jouw huis. En wat vloerisolatie kost en opbrengt. Dat zie je direct met de Vloerisolatie Koopwijzer.

Of verras je Valentijn direct met drie verschillende, vrijblijvende offertes voor vloerisolatie van erkende isolatiebedrijven. In een handomdraai geregeld bij hoe-koop-ik.nl!

Ander vloerisolatie nieuws

Welke vloerisolatie voor jou?

Doe de vloerisolatie Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw vloer?

Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis vloerisolatie offertes

  √ Bij erkende isolatiebedrijven

  √ 3 offertes met 1 aanvraag

  Gratis en vrijblijvend

  √ Vergelijk adviezen en kosten

   vraag gratis offertes aan


   Vloerisolatie met laag btw tarief. Hoe-Koop-Ik.nl ...

   Vergelijk vloerisolatie

   Kijk & Vergelijk vloerisolatie.
   Alle soorten isolatiemateriaal:
   Glaswol
   Pur schuim
   Isolatiekussens
   Isolatieparels
   Schelpen en meer
   vergelijk vloerisolatie

   vloerisolatie: alle informatie