Vloerisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl vloerisolatie

Vloerisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over vloerisolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer vloerisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste vloerisolatie nieuws

Dag van de Duurzaamheid: vloerisolatie

Vloerisolatie en milieu. Vloerisolatie bespaart sc...Ken je de Dag van de Duurzaamheid? Er vinden op 9 oktober overal in Nederland duurzame acties plaats. Een duurzame actie die perfect is voor oktober: vraag offertes aan voor vloerisolatie!

Op de landelijke Dag van de Duurzaamheid (9 oktober), uitgeroepen door de stichting Urgenda, kun je zien dat er al duizenden duurzaamheids-initiatieven in Nederland zijn. Iedereen wordt opgeroepen op die dag mee te doen aan een duurzame activiteit, of zelf een goed idee in de praktijk brengen.

Duurzame acties

Op de dagvandeduurzaamheid.nl/doemee website van de Dag van de Duurzaamheid zijn er volop tips voor duurzame dingen die je zelf kunt doen, op kantoor, thuis of met de hele straat. Thuis kun je bijvoorbeeld een stand-by-killer installeren. Of de verwarming een graadje lager zetten.

Vloerisolatie en besparen

Maar ja, dan kom je niet van die kille vloer af. Terwijl daar een zeer duurzame manier voor is. Misschien is dat een goede actie op de Dag van de Duurzaamheid: onderzoek eens hoeveel energie en geld je kunt besparen met vloerisolatie.

Energieverbruik
In huizen zonder vloerisolatie wordt vaak te veel energie gebruikt voor verwarming. Omdat de vloer koud is, zetten bewoners de verwarming hoger. Terwijl de warme lucht opstijgt en weinig effect heeft op de vloertemperatuur. De vloer wordt afgekoeld vanuit de onverwarmde kruipruimte. Zelfs al is de temperatuur in huis goed, je houdt een oncomfortabel gevoel door die kou die vanuit de vloer in je voeten trekt.

15% gas besparen
Besparingstips vloerisolatie. Hoeveel bespaart vlo...Met vloerisolatie stijgt de temperatuur van de vloer gemiddeld 2 tot 4 graden Celsius. Het comfort is zo groot, dat je vaak de thermostaat lager kunt afstellen. Met vloerisolatie kun je tot wel 15% besparen op jouw gasverbruik voor verwarming.

Duurzaam besluit vloerisolatie

Bovendien gaat vloerisolatie problemen met optrekkend vocht in muren tegen. Vocht in de muren zorgt voor schimmel en in het ergste geval gezondheidsproblemen. Vloerisolatie nemen is een duurzaam besluit: het bespaart op jouw gasverbruik, zorgt voor een beter woonklimaat en verkleint de CO2-uitstoot van jouw huis.

Vloerisolatie Koopwijzer
Dus ook als er geen activiteit van Dag van de Duurzaamheid bij jou in de buurt is, dan nog kun je zelf een duurzame actie ondernemen: ga naar de Koopwijzer Vloerisolatie en ontdek zelf hoeveel energie je kunt besparen, wat vloerisolatie kosten gaat en welke materialen geschikt zijn voor vloerisolatie.
Vloerisolatie Koopwijzer

Offertes vloerisolatie
Vloerisolatie zorgt voor een comfortabel aanvoelen...Ben je overtuigd van het nut van vloerisolatie? Aarzel dan niet en vraag bij 3 ervaren isolatiebedrijven een offerte aan voor vloerisolatie. Dan kun je de adviezen, de prijzen en de opbrengsten in die offertes goed met elkaar vergelijken.

Vraag nu meerdere offertes aan voor vloerisolatie van erkende isolatiebedrijven.


Ander vloerisolatie nieuws


Welke vloerisolatie voor jou?

Doe de vloerisolatie Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw vloer?

Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis vloerisolatie offertes

  √ Bij erkende isolatiebedrijven

  √ 3 offertes met 1 aanvraag

  Gratis en vrijblijvend

  √ Vergelijk adviezen en kosten

   vraag gratis offertes aan


   Vloerisolatie met laag btw tarief. Hoe-Koop-Ik.nl ...

   Vergelijk vloerisolatie

   Kijk & Vergelijk vloerisolatie.
   Alle soorten isolatiemateriaal:
   Glaswol
   Pur schuim
   Isolatiekussens
   Isolatieparels
   Schelpen en meer
   vergelijk vloerisolatie

   vloerisolatie: alle informatie