Vloerisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl vloerisolatie

Vloerisolatie

nieuws en trends

Cv-ketel nieuws en trends. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.

Het laatste nieuws over vloerisolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer vloerisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste vloerisolatie nieuws

Energielabel vloerisolatieIedere woningeigenaar heeft een voorlopig energielabel gekregen. Tegenwoordig moet je bij verkoop of verhuur van het huis een energielabel kunnen overleggen. Dit toont aan hoe energiezuinig jouw huis is. Met vloerisolatie kun je het energielabel verhogen, en daarmee de waarde van jouw huis.

Huiseigenaren hebben in januari post gekregen over het energielabel. Aan hun huis is een voorlopig energielabel toegekend, gebaseerd op het bouwjaar. De vraag of je vloerisolatie hebt, of een andere soort isolatie, is nog niet meegenomen. Een mooie kans om je energielabel te verbeteren!

Bij verkoop of verhuur van het huis moet je een definitief label hebben. Anders krijg je een boete. Zorg daarom voor een definitief, en beter, energielabel.

Redenen voor een energielabel

Een koper kan een goed energielabel aantrekkelijk vinden. Het energielabel laat zien of het huis energiezuinig is en lagere maandlasten voor energie heeft. Met een beter energielabel woon je ook comfortabeler. Voor verwarming van het huis is minder gas nodig. En dat betekent minder CO2 uitstoot, dus ook het milieu profiteert.

Energielabel aanpassen nog lastig

Het voorlopig energielabel is een schatting hoe energiezuinig het huis is. Het loopt (net als vroeger bij wasmachines) van A tot G. Om een definitief label te krijgen, moet je zelf aantonen wat je veranderd hebt. Dat kan via een website van de overheid, met foto’s en rekeningen van bijvoorbeeld vloerisolatie. Die website werkt niet altijd goed, tot grote ergernis van eigenaren en adviseurs. Aan de problemen wordt gewerkt.

Ga je het huis niet verkopen of verhuren? Dan kun je het voorlopige energielabel ongewijzigd laten. Je kunt het regelen als je het nodig hebt. Het aanvragen van een definitief energielabel is niet gratis. Bovendien is het energielabel maar 10 jaar geldig.

Beter energielabel met vloerisolatie

Isolatie is de snelste manier om de energiezuinigheid te verbeteren. Met vloerisolatie en spouwmuurisolatie samen gaat je energielabel direct een stap omhoog. Vloerisolatie levert je een comfortabeler huis op, door een gelijkmatige temperatuur en minder vocht in huis.
Je kunt veel besparen met vloerisolatie. Vloerisolatie bespaart al snel 5-7 kubieke meter gas per m2 per jaar.

Ontdek alles over vloerisolatieBereid aankoop vloerisolatie goed voor

Overweeg je vloerisolatie? Bereid je aankoop goed voor en weet waar je op moet letten. Speciaal daarvoor is er de vloerisolatie Koopwijzer. Daarmee ontdek je snel wat het best bij jouw woning past. En wat de kosten en opbrengsten zijn.

Vraag ook altijd meerdere offertes aan. Dan kun je goed het advies, de kosten en de service vergelijken.
Isolatie offertes kunnen sterk verschillen. Offertes vergelijken wordt dan lastig. Speciaal daarom heeft hoe-koop-ik.nl een checklist ontwikkeld: ‘7 tips om offertes te vergelijken’. Daarmee vergelijk je offertes op de juiste manier. Je krijgt hem gratis als je via hoe-koop-ik.nl offertes aanvraagt.

Vraag nu vloerisolatie offertes aan
Ander vloerisolatie nieuws

Welke vloerisolatie voor jou?

Doe de vloerisolatie Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw vloer?

Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis vloerisolatie offertes

  √ Bij erkende isolatiebedrijven

  √ 3 offertes met 1 aanvraag

  Gratis en vrijblijvend

  √ Vergelijk adviezen en kosten

   vraag gratis offertes aan


   Vloerisolatie met laag btw tarief. Hoe-Koop-Ik.nl ...

   Vergelijk vloerisolatie

   Kijk & Vergelijk vloerisolatie.
   Alle soorten isolatiemateriaal:
   Glaswol
   Pur schuim
   Isolatiekussens
   Isolatieparels
   Schelpen en meer
   vergelijk vloerisolatie

   vloerisolatie: alle informatie