Dakisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl dakisolatie

Dakisolatie

nieuws en trends

Nieuws over dakisolatie. Onafhankelijke info van hoe-koop-ik.nl

Het laatste nieuws over dakisolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer dakisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over dakisolatie

Lagere maandlasten met dakisolatie

30% besparing op gas met dakisolatie. Onafhankelij...Ruim tweederde deel van de energierekening in Nederland komt uit gasverbruik. Dat gasverbruik kan flink omlaag door dakisolatie. Goed voor je portemonnee en voor het milieu!

Warmte stijgt op

Ruim tweederde deel van de energierekening in Nederland komt uit gasverbruik. Dat gas gebruiken we voor verwarming en warmwater. In veel huizen in Nederland hangt een superzuinige HR-ketel. Maar toch gebruiken veel huishoudens meer gas dan eigenlijk nodig is. Dat komt omdat we de warmte onvoldoende binnen houden. Warmte stijgt op en zo verdwijnt ruim 30% via een ongeïsoleerd dak naar buiten. Dakisolatie is daarom een goed idee.

Dakisolatie verlaagt gasrekening met 30%

Voor het isoleren van een huis zijn er verschillende keuzes. Spouwmuurisolatie levert een besparing op van 25% en dakisolatie zelfs van 30%. Dat betekent dat je op jaarbasis honderden euro’s minder kwijt bent aan energie. Daarbij verhoog je het comfort in huis. Zeker als je de zolder gebruikt als slaap-of hobbykamer. Dakisolatie is ook een lange termijn investering. Het geeft je huis extra waarde bij verkoop. Maar ook het milieu profiteert. Door het fors lagere gasverbruik ‘produceer’ je als huishouden veel minder CO2.

Kosten dak isoleren verschillen

De kosten van dakisolatie verschillen per situatie. Gebruik je de zolder alleen voor opslag? Dan kun je de zoldervloer isoleren. Gebruik je de zolder als slaapkamer, hobbykamer of kantoor? Dan is het verstandig de schuine dakzijden te isoleren. De kosten daarvan zijn hoger dan voor zoldervloer isolatie. Daarbij is het belangrijk rekening te houden met de aanwezige dakbedekking en dampremmende folies. Het advies van een expert is daarom van groot belang. Verkeerd aangebrachte dakisolatie kan tot rotting van dakelementen leiden.
Alles over zoldervloer isoleren

Dakisolatie snel geregeld

Dakisolatie kiezen is niet moeilijk, ook al is elk dak anders. Een adviseur van een isolatiebedrijf bekijkt de situatie en geeft advies op maat. Vraag daarom altijd 3 offertes aan. Dan kun je het advies, de service en de prijzen goed vergelijken. Dat kan gemakkelijk via hoe-koop-ik.nl. Je ontvangt dan ook gratis 2 handige checklists.

Ander dakisolatie nieuws

Welke isolatie past bij jou?

Doe de dakisolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de dakisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis dakisolatie offertes

Dakisolatie? Vraag offertes.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Bij dakisolatie offertes 2 handige checklists. Ona...Vergelijk dakisolatie

Kijk & Vergelijk dakisolatie.
Alle soorten isolatiemateriaal:
Dakplaten
Glaswol, steenwol
EPS isolatie
PIR platen, PUR en meer.
vergelijk dakisolatie

dakisolatie: alle informatie