Dakisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl dakisolatie

Dakisolatie

nieuws en trends

Nieuws over dakisolatie. Onafhankelijke info van hoe-koop-ik.nl

Het laatste nieuws over dakisolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer dakisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over dakisolatie

Dakisolatie bespaart het meest!

Je kunt veel geld besparen door onnodig gebruik van energie te voorkomen. Van alle maatregelen bespaart dakisolatie het meest. Hoe zit dat?

Voorkomen van onnodige energie de beste besparing Dakisolatie bespaart geld en het milieu. Onafhanke...

De meeste mensen vinden het raar: iets kopen wat je niet gebruikt. Toch doen we dit op grote schaal met energie. We gebruiken het om het gewoon naar buiten te laten vliegen. Daarmee verspillen we honderden euro’s per jaar. En daarbij gaat het niet om aanpassing van gedrag. Maar alleen over het efficiënter gebruik van gas en stroom.

Hoog rendement cv-ketel

Het eerste waar we aan denken is een zuinige cv-ketel. Die haalt door slimme technieken een hoog rendement van meer dan 100%. Maar als daarmee een ongeïsoleerd huis wordt verwarmd, verdwijnt die warmte alsnog naar buiten. Het is van belang die slim opgewekte warmte zo lang mogelijk binnen te houden. Dat kan door het huis goed in te pakken. Vanaf de 80-er jaren wordt isolatie toegepast bij de bouw van nieuwe huizen. Een groot deel van de huizen in Nederland heeft dat dus niet. Waar moet je beginnen?

Isolatie van dak en muren

Warmte stijgt op. Zo verdwijnt 30% door het dak van het huis. Met dakisolatie is dan ook de grootste besparing te behalen. Via de muren vliegt ook veel warmte naar buiten. Door het isoleren van de spouwmuur bespaar je 25%. Ook dubbel glas heeft een groot effect. Tegenwoordig is er zelfs super isolerend HR++ glas. Vloerisolatie is vooral een comfort maatregel. Daarmee voelt je woonkamer beter aan. De besparing op gas is veel kleiner.
Alles over spouwmuurisolatie
Alles over vloerisolatie

Dakisolatie geeft groot kosteneffect

De gasbesparing van 30% per jaar door dakisolatie, betekent ook een forse kostenbesparing. De gemiddelde energierekening in Nederland bedraagt € 2000 per jaar. Daarvan gaat 2/3-deel naar gasverbruik. Maar dat is een gemiddelde, daar zitten ook de nieuwe goed geïsoleerde huizen bij. Voor oudere ongeïsoleerde huizen ligt de gasrekening hoger. Dakisolatie levert zo per jaar al snel € 500 op.
Bekijk de besparing van dakisolatie

Nog meer voordelen van dakisolatie Checklist dakisolatie. Onafhankelijke info van hoe...

Dakisolatie heeft meer voordelen dan alleen kostenbesparing. De zolder kan gebruikt worden als volwaardige slaapkamer, hobbykamer of kantoor aan huis. Daarnaast draagt het bij aan verbetering van het energielabel van je huis. Zo zorgt het voor een waardestijging. En ook het milieu profiteert. Door verminderd gasgebruik veroorzaak je minder CO2 uitstoot.

Dakisolatie snel geregeld

Dakisolatie kiezen is niet moeilijk, ook al is elk dak anders. Een adviseur van een isolatiebedrijf bekijkt de situatie en geeft advies op maat. Vraag daarom altijd 3 offertes aan. Dan kun je het advies, de service en de prijzen goed vergelijken. Dat kan gemakkelijk via hoe-koop-ik.nl. Je ontvangt dan ook gratis 2 handige checklists.

Welke isolatie past bij jou?

Doe de dakisolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de dakisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis dakisolatie offertes

Dakisolatie? Vraag offertes.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Bij dakisolatie offertes 2 handige checklists. Ona...Vergelijk dakisolatie

Kijk & Vergelijk dakisolatie.
Alle soorten isolatiemateriaal:
Dakplaten
Glaswol, steenwol
EPS isolatie
PIR platen, PUR en meer.
vergelijk dakisolatie

dakisolatie: alle informatie