Dakisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl dakisolatie

Dakisolatie

nieuws en trends

Nieuws over dakisolatie. Onafhankelijke info van hoe-koop-ik.nl

Het laatste nieuws over dakisolatie en de ontwikkelingen op isolatie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer dakisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over dakisolatie

Warme trui en muts!

Ben je al klaar met het breien van je warme trui? Vrijdag a.s. is het Warme Truiendag. Zet dan de verwarming lager en trek een warme trui aan. Zo help je het milieu en bespaar je energie en geld.
En denk ook na over een muts op je dak.

Verminder CO2

Klimaatverandering blijft een actueel thema. Zo was 2014 het warmste jaar ooit gemeten. Met Warme Truiendag vraagt het Klimaatverbond één keer per jaar aandacht voor Dakisolatie advies van hoe-koop-ik.nlOnafhankelij...klimaatverandering. Warme Truiendag is ontstaan in 2005 na het Kyoto-protocol. Het moet iedereen herinneren aan de afspraken van het verdrag. Doel is om wereldwijd de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Ook in Nederland. Je kunt zelf meedoen.

Energie besparen levert geld op

De energierekening bestaat voor tweederde uit kosten voor gas. Je kunt natuurlijk met kleine aanpassingen al besparen. Bijvoorbeeld met tochtband of radiatorfolie. Maar het echte besparen beging met het aanpakken van de basis. En dat is voorkomen dat warmte je huis verlaat. Isolatie dus.
Isolatie helpt niet alleen het milieu. Je wooncomfort schiet omhoog en je energierekening schiet omlaag. Isolatie levert meer rendement dan je spaargeld. De energierekening van een goed geïsoleerd huis is de helft lager dan van een ongeïsoleerd huis. Dat scheelt honderden euro’s per jaar.

Dakisolatie de muts op je huis

Warmte stijgt op. En bij een ongeïsoleerd dak verdwijnt het naar buiten. Door je dak te isoleren hou je de warmte binnen. Dat betekent een warme comfortabele zolder. Maar ook een forse besparing op je gasrekening. Met isolatie van je dak bespaar je al snel € 600 per jaar. Schuin dak isoleren kan van buitenaf, maar juist ook vanaf de binnenzijde. Het is vaak al in 1 dag klaar.

Dakisolatie kopen niet moeilijk

Ga je aan de slag met energie besparen? Bereid je dan goed voor. Verzamel informatie en vraag altijd meerdere offertes aan. Vergelijk op kosten, het advies en de service. Offertes kunnen sterk verschillen en dan wordt vergelijken lastig. Speciaal daarom heeft hoe-koop-ik.nl een checklist ontwikkeld: ‘7 tips om offertes te vergelijken’. Daarmee vergelijk je offertes op de juiste manier. Je krijgt hem gratis als je via onze website offertes aanvraagt. Zo ben je extra goed voorbereid op het najaar en de winter. Doe mee op 6 februari en zet je verwarming lager die dag.

Vraag nu offertes dakisolatie aanAnder dakisolatie nieuws

Welke isolatie past bij jou?

Doe de dakisolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de dakisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis dakisolatie offertes

Dakisolatie? Vraag offertes.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Bij dakisolatie offertes 2 handige checklists. Ona...Vergelijk dakisolatie

Kijk & Vergelijk dakisolatie.
Alle soorten isolatiemateriaal:
Dakplaten
Glaswol, steenwol
EPS isolatie
PIR platen, PUR en meer.
vergelijk dakisolatie

dakisolatie: alle informatie