Vloerisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl vloerisolatie

Isolatieparels

voor kruipruimte isolatie

Soorten isolatiemateriaal voor vloerisolatie en kruipruimte isolatie op een rij.

Isolatieparels voor kruipruimte isolatie: is dat het beste? Wat zijn de voordelen van isolatieparels? En nadelen? Hoe scoren isolatieparels op vochtbestrijding? Alles over isolatieparels voor kruipruimte isolatie.

Meer vloerisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste vloerisolatie nieuws

Isolatieparels kruipruimte


Isolatieparels voor kruipruimte isolatie. Onafhank...Isolatieparels van polystyreen ken je beter als piepschuim. Isolatieparels worden als isolatiemateriaal voor kruipruimte isolatie gebruikt. Dit product wordt gestort in de kruipruimte en ingezet voor vochtbestrijding.
Wat zijn de voordelen van isolatieparels? En nadelen?


Isolatieparels kun je goed vergelijken met andere soorten isolatiemateriaal voor kruipruimte isoleren. Zo maak je de juiste keuze. Alles over isolatieparels voor kruipruimte isolatie. Onafhankelijke informatie en tips.
Alles weten over kruipruimte isolatie

Isolatieparels kruipruimte isoleren

Parels voor isolatie, dat klinkt duur. Maar isolatieparels zijn gewoon bolletjes piepschuim. Ze worden veel gebruikt voor kruipruimte isolatie en spouwmuurisolatie. Isolatieparels zijn gemaakt van EPS: geëxpandeerd polystyreen schuim. De piepschuim isolatieparels worden onder de vloer gestort als kruipruimte isolatie. Het is een van de betere isolatiematerialen in kruipruimtes waar water in staat. Ze blijven als een laag drijven, zijn ongevoelig voor vocht en blijven hun werk doen.

Wat is polystyreen isolatie?

Polystyreen isolatie heeft ook wel geëxpandeerd polystyreen schuim. Afgekort als EPS isolatie. Polystyreen bestaat uit koolstof en waterstof en zien er uit als bolletjes. Deze isolatieparels bevatten, zoals veel goede isolatiematerialen, stilstaande lucht en isoleren op deze manier. Voor kruipruimte isolatie worden deze isolatieparels onder de vloer gestort. Isolatieparels kunnen goed tegen druk.
Bekijk alle soorten isolatiemateriaal kruipruimte

Isolatiewaarde isolatieparels HR++

Besparingstips isolatie.Isolatieparels hebben een matige isolatiewaarde.
De isolatiewaarde, ook wel isolerend vermogen genoemd, is de belangrijkste waarde van isolerend materiaal. 

Naast isolatieparels zijn er nog andere soorten isolatiemateriaal voor kruipruimte isolatie:
Isolatiechips
Isolatiematrassen
Schelpen

Wil je warmte isolatie? En is je kruipruimte daarvoor geschikt? Voor warmte isolatie (vloerisolatie) zijn de volgende isolatiematerialen beter geschikt:
PUR schuim
Isolatieplaten
Isolatiekussens

De isolatiewaarde is belangrijk bij het kiezen van isolatiemateriaal voor vloerisolatie. Soorten isolatiemateriaal kun je indelen in drie klassen isolatiewaarde. Wat is de beste isolatiewaarde voor isolatiemateriaal?

Bekijk beste isolatiewaarde
Voordelen isolatieparels

Voordelen isolatiemateriaal voor vloerisolatie. On...Isolatieparels van EPS worden veel als isolatiemateriaal voor kruipruimte isolatie gebruikt. Dit product wordt ingezet voor vochtbestrijding. Op vochtgedrag scoren deze isolatieparels goed. Dit isolatiemateriaal neemt geen vocht op en blijft drijven. Door het drijfvermogen blijft de vochtisolatie in stand. Dat is een groot voordeel ten opzichte van schelpen. Die gaan niet drijven. Zodra het water boven de schelpen uitkomt, is de vochtisolatie weg. Isolatieparels zijn bestand tegen schimmels en rot.

Op duurzaamheid scoort dit isolatiemateriaal goed. Het behoudt zijn isolatiewaarde. EPS isolatie is geurloos, je hebt geen geuroverlast van dit isolatiemateriaal.
Wil je de kruipruimte nog eens in, dan kun je de isolatieparels eenvoudig aan de kant schuiven. Dat lukt niet met schelpen.
Isolatieparels moeten worden aangebracht in een laag van 10 tot 15 cm dik. Anders heeft het geen effect. Dit isolatiemateriaal heeft een minder hoge kruipruimte nodig dan isolatiechips.
De prijs/prestatie van isolatieparels is voor vochtbestrijding uitstekend.

Nadelen isolatieparels

Nadelen isolatiemateriaal voor vloerisolatie. Onaf...Voor warmte isolatie van de vloer is dit isolatiemateriaal minder geschikt. Het heeft een standaard isolatiewaarde, waardoor het een matig isolerend vermogen heeft. Op brandveiligheid scoort dit isolatiemateriaal redelijk.

De isolatieparels zijn zeer licht. Daardoor kunnen ze bij wind of tocht ‘verwaaien’. Dit betekent dat er kleine bergjes kunnen ontstaan, terwijl op andere plekken de laagdikte dunner is geworden. Dit beïnvloedt de werking.

Isolatieparels vergelijken

Vergelijk vloerisolatie op eigenschappen als isola...Wil je de voordelen en nadelen van isolatieparels vergelijken met andere soorten isolatiemateriaal voor kruipruimte isolatie, ga dan naar Kijk & Vergelijk vloerisolatie. Je kunt dan zien wat de beste soorten isolatiemateriaal zijn voor jouw huis. 

Kijk & Vergelijk vloerisolatie

 


Meer informatie kruipruimte isolatie:

Ontdek alles over vloerisolatie
Hoe kies je isolatiemateriaal kruipruimte?

Hoe kies je erkend isolatiebedrijf?

Wat is de beste vloerisolatie?

Welke vloerisolatie voor jou?

Doe de vloerisolatie Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw vloer?

Wat zijn de vloerisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis vloerisolatie offertes

  √ Bij erkende isolatiebedrijven

  √ 3 offertes met 1 aanvraag

  Gratis en vrijblijvend

  √ Vergelijk adviezen en kosten

   vraag gratis offertes aan


   Vloerisolatie met laag btw tarief. Hoe-Koop-Ik.nl ...

   Vergelijk vloerisolatie

   Kijk & Vergelijk vloerisolatie.
   Alle soorten isolatiemateriaal:
   Glaswol
   Pur schuim
   Isolatiekussens
   Isolatieparels
   Schelpen en meer
   vergelijk vloerisolatie

   vloerisolatie: alle informatie