Zonnepanelen - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik zonnepanelen

Zonnepanelen

nieuws en trends

Zonnepanelen: alles wat je weten wilt over zonnepanelen. Bereid je aankoop van zonnepanelen goed voor. Bij hoe-koop-ik.nl.

Het laatste nieuws over zonnepanelen en de ontwikkelingen op zonne-energie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer zonnepanelen

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste zonnepanelen nieuws

Zomertijd & Zonnepanelen

Zomertijd: de klok gaat weer een uur vooruit. Voor ochtendmensen een gewoonte, voor avondmensen een crime. Wat is het nut van de Zonnepanelen leveren niet alleen energie in de zom...zomertijd?

Besparing elektriciteit nutteloos
Zomertijd en wintertijd zijn ooit bedacht om te besparen op elektriciteit. Door het verzetten van de klok maken we slimmer gebruik van het daglicht. De lampen in huis hoeven we pas later op de avond aan te doen. De besparing op elektriciteit blijkt zeer gering. Voor een gemiddeld huishouden scheelt het ongeveer € 5,- per jaar.

Avondmensen niet blij
Steeds meer mensen zien de zomertijd liever afgeschaft worden. Vooral avondmensen. Die hebben moeite om ’s ochtends eerder te moeten beginnen met werk. Naast Nederland zijn er in België, Frankrijk en de UK steeds meer stemmen om de zomertijd af te schaffen. Buiten Europa zijn zomer- en wintertijd in een aantal landen al afgeschaft. Het verzetten van de klok is in Nederland meer een gewoonte geworden.

Zomertijd en zonnepanelen
Als zomertijd bijna niet helpt bij het besparen op elektriciteit, wat dan wel? Door de stijgende energieprijzen blijft dat een belangrijke vraag. Een van de meest interessante energie besparingen is het aanschaffen van zonnepanelen. Die zijn momenteel bezig met een ware opmars. De zonnepanelen prijs is de afgelopen jaren flink gedaald. Daardoor zijn zonnepanelen, nu zonder subsidie, ook rendabel. Een gemiddeld gezin dat 50% van z’n elektriciteit verbruik door zonnepanelen laat opwekken, bespaart ruim € 400,- per jaar! Zo verdienen zonnepanelen zich in 8-9 jaar terug. En zonnepanelen werken het hele jaar door en ook bij bewolkt weer. Zomertijd of niet: zonnepanelen zijn een goede investering.
Meer zonnepanelen nieuws

Welk zonnepaneel voor jou?

Doe de zonnepanelen Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw huis?

Wat kosten zonnepanelen?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis zonnepanelen offertes

√ Bij ervaren zonnepaneel-bedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan


Vergelijk zonnepanelen

Kijk & Vergelijk soorten en merken zonnepanelen op:
Prijs/ prestatie
Vermogen
Opbrengst
Garantie en meer
vergelijk zonnepanelen

zonnepanelen: alle informatie