Zonnepanelen - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik zonnepanelen

Zonnepanelen

nieuws en trends

Zonnepanelen: alles wat je weten wilt over zonnepanelen. Bereid je aankoop van zonnepanelen goed voor. Bij hoe-koop-ik.nl.

Het laatste nieuws over zonnepanelen en de ontwikkelingen op zonne-energie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer zonnepanelen

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste zonnepanelen nieuws

Consument gelooft in zonnepanelen

Consumenten blijven volop interesse houden in zonnepanelen. Het aantal aanvragen van zonnepanelen subsidie blijft op niveau. De Europese importheffing schrikt de Zonnepanelen: alles wat je weten wilt over zonnepa...consument niet af. Gelukkig niet, want zonnepanelen blijven een geweldig idee.

Veel belangstelling voor subsidie zonnepanelen 2013

Agentschap NL ziet geen  enkele indicatie dat het aantal aanvragen voor zonnepanelen subsidie terugloopt. In de afgelopen maand zijn er weer 8.000 aanvragen binnengekomen. Voor 2013 zit er nu nog 10 miljoen Euro in de pot. Dat betekent dat de subsidie tussen half augustus en eind augustus op zal zijn. En voor 2013 geldt op=op. Lees alles over subsidie zonnepanelen 2013

Consument: “zonnepanelen goed idee”

De consument heeft nog volop vertrouwen in de aanschaf van zonnepanelen; en terecht. Daarvoor hebben ze meerdere redenen. Sparen levert weinig op, gemiddeld zelfs minder dan de inflatie. De spaarrentes zijn historisch laag en zullen op korte termijn niet stijgen.
Zonnepanelen hebben direct een positief effect op de vaste maandlasten. Dat is in deze tijden van onzekerheid door de crisis een goede gedachte. Doordat de huizenmarkt op slot zit zijn er minder verhuisbewegingen. Huiseigenaren investeren daarom meer in de huidige woning. Ook op het gebied van energiezuinigheid met bijvoorbeeld zonnepanelen. Deze investeringen verhogen de waarde van het huis.
Maar ook duurzaamheid blijft een belangrijk argument. Het dagelijks kunnen aflezen van de eigen ‘stroomopwek’ geeft een geweldig ‘groen-gevoel’.

Subsidie zonnepanelen niet echt nodig

Het naderende einde van de subsidiepot is voor de aanschaf van zonnepanelen geen blokkerende factor. Ook zonder subsidie zijn zonnepanelen een uitstekende investering.
De prijs van een zonnepanelen systeem is de afgelopen jaren gehalveerd. Zo’n systeem gaat tenminste 25 jaar mee. In minder dan 10 jaar is het systeem terugverdiend.
Lees alles over de terugverdientijd zonnepanelen

Kwaliteit zonnecellen belangrijk

Bij de aanschaf van zonnepanelen wordt nog te vaak naar de prijs alleen gekeken. Juist kwaliteit, advies en service zijn belangrijke aspecten om mee te nemen in het koopbesluit. In Nederland is het dakoppervlak vaak een beperkende factor. Zonnepanelen met een betere kwaliteit kunnen op dezelfde ruimte meer stroom opwekken. Zo levert het gehele zonnepanelen systeem meer op.

Zonnepanelen vergelijken belangrijk

Bereid de aankoop van zonnepanelen goed voor. Laat je adviseren door ervaren zonnepaneel-experts. Wij adviseren 3 offertes aan te vragen. Maak een goed afweging tussen advies, service, kwaliteit en prijs. Het is nu een goed moment om je verder te verdiepen in zonnepanelen. Heb je interesse in zonnepanelen?  Vraag dan nu offertes aan. Zo kun je nog deze zomer profiteren van zonnepanelen en de subsidie.

Zonnepanelen kopen is slim. Lees meer over zonnepanelen of vraag vrijblijvend offertes aan via hoe-koop-ik.nl.

Meer zonnepanelen nieuws

Welk zonnepaneel voor jou?

Doe de zonnepanelen Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw huis?

Wat kosten zonnepanelen?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis zonnepanelen offertes

√ Bij ervaren zonnepaneel-bedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan


Vergelijk zonnepanelen

Kijk & Vergelijk soorten en merken zonnepanelen op:
Prijs/ prestatie
Vermogen
Opbrengst
Garantie en meer
vergelijk zonnepanelen

zonnepanelen: alle informatie