Zonnepanelen - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik zonnepanelen

Zonnepanelen

nieuws en trends

Zonnepanelen: alles wat je weten wilt over zonnepanelen. Bereid je aankoop van zonnepanelen goed voor. Bij hoe-koop-ik.nl.

Het laatste nieuws over zonnepanelen en de ontwikkelingen op zonne-energie gebied lees je op hoe-koop-ik.nl.

Meer zonnepanelen

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste zonnepanelen nieuws

Top 5 redenen zonnepanelen

De zon schijnt! Een ideaal moment om na te denken over de aanschaf van zonnepanelen. Zonnepanelen doen het hele jaar hun werk en zouden beter lichtpanelen kunnen heten. Zonne-energie informatie bij hoe-koop-ik.nl. Hoeve...
Wat zijn de 5 belangrijkste redenen om zonnepanelen te kopen?

Reden 1: Verlagen maandlasten
Zonnepanelen hebben direct een positief effect op de vaste maandlasten. Dat is in deze tijden van onzekerheid door de crisis een goede gedachte. Met een zonnepanelen systeem van ruim 4.000 WattPiek bespaar je per jaar bijna € 800 op de energierekening. Daarmee verlaag je de maandlasten met ruim € 65.

Reden 2: Rendement spaargeld
Spaargeld levert weinig op, gemiddeld zelfs minder dan de inflatie. De spaarrentes zijn historisch laag en zullen op korte termijn niet stijgen. Spaargeld investeren in zonnepanelen levert ruim 2 keer zoveel op.

Reden 3: Verbetering woning
Doordat de huizenmarkt op slot zit zijn er minder verhuisbewegingen. Huiseigenaren investeren daarom meer in de huidige woning. Ook op het gebied van energiezuinigheid met bijvoorbeeld zonnepanelen. Deze investeringen verhogen de waarde van het huis. Andere investeringen op dit vlak zijn bijvoorbeeld isolatie, dubbel glas en HR verwarming.

Reden 4: Onafhankelijkheid
Een relatief nieuwe reden is de drang naar onafhankelijkheid. Consumenten willen zelf de regie houden over hun huishouden en hun woonbuurt. Ook door zelf energie op te wekken. Dit past in de trend van streekproducten, stadsmoestuinen en tastbare invloed op het milieu en de leefomgeving.

Reden 5: Groen
Ook duurzaamheid zelf blijft een belangrijk argument. De zorg om de CO2 uitstoot van kolencentrales blijft een belangrijk argument. De huiseigenaar die dagelijks de opwek van zijn zonnepanelen kan aflezen, voelt zich zeer ‘groen’.

Bereid aanschaf zonnepanelen goed voor
Consumenten die zonnepanelen kopen doen dit in de meeste gevallen om een mix van redenen. Zo’n aankoop moet goed voorbereid worden. Een adviseur van een ervaren zonnepanelen bedrijf biedt hulp. Daarom is het belangrijk om meerdere offertes aan te vragen. Dat kan met 1 aanvraag via hoe-koop-ik.nl. Zo kun je goed het advies, de service, de kwaliteit en de zonnepanelen prijs vergelijken.

Speciaal daarvoor heeft hoe-koop-ik.nl twee handige checklists gemaakt. Die ontvang je als je via hoe-koop-ik.nl offertes aanvraagt voor zonnepanelen. Gratis en vrijblijvend.
Hoe-koop-ik.nl werkt uitsluitend samen met ervaren zonnepanelen bedrijven.

Meer zonnepanelen nieuws

Welk zonnepaneel voor jou?

Doe de zonnepanelen Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw huis?

Wat kosten zonnepanelen?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis zonnepanelen offertes

√ Bij ervaren zonnepaneel-bedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan


Vergelijk zonnepanelen

Kijk & Vergelijk soorten en merken zonnepanelen op:
Prijs/ prestatie
Vermogen
Opbrengst
Garantie en meer
vergelijk zonnepanelen

zonnepanelen: alle informatie