Isolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl isolatie

Jaren 80 huis isoleren

hoe en wat?

Huis isoleren. Hoeveel ga je besparen en wat kost jouw huis isoleren? Onafhankelijke isolatie info van hoe-koop-ik.nl

Isolatie huis jaren 80. Welke isolatie is geschikt voor een jaren 80 huis? Wat bespaart isolatie bij een jaren 80 huis? Onafhankelijke info over huis isoleren jaren 80.

Meer over isolatie

Isolatie huis jaren 80


Heb je een huis uit de jaren ’80? Mogelijk kun je dan flink wat energie besparen met isolatie. Aandachtspunten voor een huis uit de jaren 80 zijn de spouwmuur, het dak en de vloer. Slechte ventilatie is een typisch probleem van een huis uit de jaren 80.

Jaren 80 huis? Denk aan isolatie en ventilatie

Isolatie huis jaren 80. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankeli...Een jaren 80 huis kan van buiten nog vrij nieuw en modern ogen, maar is toch alweer 25 tot 35 jaar oud. Gebouwd in een tijd waarin we isolatie steeds belangrijker begonnen te vinden, maar de kennis over isolatie en besparen nog lang niet zo groot was als nu. Ook de isolatiematerialen en -methoden uit de jaren 80 zijn allang flink verbeterd.
Lees over isolatie: info & tips

Het energielabel van een jaren 80 huis verschilt sterk onderling. Het laagste energielabel is een ‘G’. Ben je eigenaar van een jaren 80 huis? Isoleren kan de woning veel energiezuiniger maken. En het energielabel stappen hoger maken.
Alles weten over het energielabel

Spouwmuur isolatie jaren 80 huis

In de jaren 80 bevond Nederland zich in een economische crisis. Isolatie vonden we belangrijk, en werd ook vaak meegenomen in de bouw van een huis, maar het mocht tegelijk niet te veel kosten. Daardoor blijkt dat de woningen uit de jaren 80 te weinig warmte binnenhouden. Interessant om eens na te gaan of er spouwmuurisolatie of dakisolatie is aangebracht.

Met spouwmuurisolatie kun je wel 25% besparen op je gasrekening, zeker als de buitenmuren van jouw jaren 80 huis veel oppervlak hebben. Bijvoorbeeld bij een hoekwoning of een 2-onder-1-kap. Al binnen 3-5 jaar heb je de kosten terugverdiend.
Alles over spouwmuurisolatie

Dak isoleren jaren 80 woning

Besparen op je energie met isolatie. Onafhankelijk...Ook dakisolatie is een mogelijke bron van besparing bij een jaren 80 huis. Warme lucht stijgt op in huis. Zeker als de buitenmuren geïsoleerd zijn, verdwijnt de warmte door een niet geïsoleerd dak naar buiten. Met dakisolatie kun je tot wel 30% op je energierekening besparen.
Alles over dakisolatie

Ventilatie jaren 80 huis

Isolatie en vochtbestrijding. Onafhankelijke isola...Veel huizen uit de jaren 80 hebben geen goede ventilatieopeningen. Alleen het openzetten van de ramen zorgt voor frisse lucht in huis. Veel mensen zetten die ramen niet dagelijks open, zeker in de herfst en winter, als het koud is buiten. Daardoor wordt de lucht in huis vochtig.

Vochtige lucht warmt minder snel op dan droge, frisse buitenlucht. Daardoor moet de cv-ketel harder en langer branden dan eigenlijk nodig is. Een goede isolatie-expert kan je advies geven over ventilatie van jouw jaren-80 huis. Hoe ontstaat vocht in huis? En wat kun je doen tegen vocht in huis?
Vocht in huis oplossen

Vloer isoleren van jaren 80 huis

Vloerisolatie. Alle soorten isolatie vergelijken. ...Een andere specifieke klacht van een jaren 80 huis is een koude vloer en vochtproblemen. Dat komt omdat de vloer van een jaren 80 huis nog niet zo luchtdicht werd aangelegd als tegenwoordig. Koude en vochtige lucht uit de kruipruimte komt zo makkelijk het huis binnen. Dat levert een vloer op die altijd kil is, hoe hard je ook stookt. Optrekkend vocht, of vocht in de vloer, kan leiden tot schimmelvorming en bedorven lucht in huis.

Vloerisolatie kan hier wonderen doen! Met vloerisolatie sluit je de vloer af en stijgt de temperatuur van de vloer met wel 4 graden tegelijk.
Alles over vloerisolatie

Wil je meer weten over het isoleren van een jaren 80 woning?

Doe de isolatie Koopwijzer

Jaren 80 huis isoleren? Vraag offertes aan

Heb je een jaren 80 huis en overweeg je isolatie? Bereid je aankoop goed voor en weet waar je op moet letten. Speciaal daarvoor is er de isolatie Koopwijzer. Daarmee ontdek je snel wat het best bij jouw Huis isoleren. Hoeveel ga je besparen en wat kost ...woning past. En wat de kosten en opbrengsten zijn.

Vraag ook altijd meerdere offertes aan. Dan kun je goed het advies, de kosten en de service vergelijken.
Isolatie offertes kunnen sterk verschillen. Offertes vergelijken wordt dan lastig. Speciaal daarom heeft hoe-koop-ik.nl een checklist ontwikkeld: ‘7 tips om offertes te vergelijken’.

Daarmee vergelijk je offertes op de juiste manier. Je krijgt hem gratis als je via hoe-koop-ik.nl offertes aanvraagt.

Vraag isolatie offertes aanBij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips om isolatie offertes goed te vergelijken.''
● ''13 vragen om aan het isolatiebedrijf te stellen.''


Meer informatie isolatie

Huis isoleren
Hoe kies je een isolatiebedrijf?

Wat is de beste isolatie?
Na-isolatie

Welke isolatie past bij jou?

Doe de isolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de isolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis isolatie offertes

Isolatie? Vraag offertes aan.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan 2 gratis handige checklists bij isolatie offertes ...

Isolatie bespaart tot 30%. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhank...

Kijk & Vergelijk isolatie

Vergelijk soorten isolatie en isolatiematerialen:
Spouwmuurisolatie
Dakisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte isolatie
vergelijk isolatie

isolatie: alle informatie