Dakisolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl dakisolatie

Energielabel dak

beter energielabel

Voordelen dakisolatie op een rij. Onafhankelijke info en tips dakisolatie van hoe-koop-ik.nl

Het energielabel gaat omhoog door dakisolatie. Welke energielabel door dakisolatie krijgt je huis? Onafhankelijke info over energielabel dakisolatie.

Meer dakisolatie

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste nieuws over dakisolatie

Energielabel dakisolatie


Energielabel verhogen met dakisolatie. Onafhankeli...

Bij verkoop of verhuur van jouw huis is het verplicht om een energielabel te kunnen tonen. De verplichting geldt sinds 1 januari 2015. Wist je dat je met dakisolatie een beter energielabel kunt krijgen? Dat verhoogt de waarde van jouw huis.


Waarschijnlijk heb je als huiseigenaar al post gekregen over het energielabel. Aan jouw huis is een voorlopig energielabel toegekend. Dat label is gebaseerd op het bouwjaar. Of je huis nu dakisolatie heeft, of op een andere manier energiezuinig is gemaakt, is nog niet meegerekend. Dat biedt jou de kans om je energielabel te verbeteren!

In het bericht staat ook dat je bij verkoop of verhuur een definitief label moet kunnen overleggen. Zo niet, dan riskeer je een boete. Zorg daarom voor een definitief, en beter, energielabel. Dakisolatie helpt daarbij een stap.

Redenen energielabel aanvragen voor dakisolatie

Er zijn veel redenen om een definitief energielabel aan te vragen. Voor een koper is een goed energielabel aantrekkelijk. Het energielabel geeft informatie over de energiezuinigheid, en dus over de maandlasten voor energie. Met een beter energielabel woon je ook comfortabeler. Voor verwarming van het huis is minder gas nodig. En dat betekent minder CO2 uitstoot, dus ook het milieu profiteert.

Voorlopig energielabel definitief maken

Het voorlopig energielabel is een inschatting van de energiezuinigheid. Het loopt (net als bij wasmachines) van A tot G. Om een definitief label te krijgen, moet je zelf aantonen wat je veranderd hebt. Dat kan via een website van de overheid, met foto’s en rekeningen van bijvoorbeeld dakisolatie. Die website werkt niet altijd goed, tot grote ergernis van eigenaren en adviseurs. Aan de problemen wordt gewerkt.

Ga je het huis niet verkopen of verhuren? Dan kun je het voorlopige energielabel ongewijzigd laten. Je kunt het regelen als je het nodig hebt. Het aanvragen van een definitief energielabel is niet gratis. Bovendien is het energielabel maar 10 jaar geldig.

Beter energielabel met dakisolatie

Isolatie is de snelste manier om de energiezuinigheid te verbeteren. Met dakisolatie gaat je energielabel direct een stap omhoog. Bovendien bespaar je tot 30% op de stookkosten. Dat heb je snel terugverdiend. Dakisolatie al binnen 5-7 jaar. Naast een beter energielabel door dakisolatie en de besparing, geniet je van een beter wooncomfort.

Bereid aankoop dakisolatie goed voor

Overweeg je dakisolatie? Bereid je aankoop goed voor en weet waar je op moet letten. Speciaal daarvoor is er de dakisolatie Koopwijzer. Daarmee ontdek je snel wat het best bij jouw woning past. En wat de kosten en opbrengsten zijn.

Vraag ook altijd meerdere offertes aan. Dan kun je goed het advies, de kosten en de service vergelijken.
Isolatie offertes kunnen sterk verschillen. Offertes vergelijken wordt dan lastig. Speciaal daarom heeft hoe-koop-ik.nl een checklist ontwikkeld: ‘7 tips om offertes te vergelijken’.
Daarmee vergelijk je offertes op de juiste manier. Je krijgt hem gratis als je via hoe-koop-ik.nl offertes aanvraagt.

Vraag nu offertes dakisolatie aanBij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips om dakisolatie offertes goed te vergelijken.''
● ''13 vragen om aan het isolatiebedrijf te stellen.''


Meer informatie dakisolatie

Stappenplan dakisolatie kiezen
Welk soort isolatiemateriaal?
Hoe kies je goed isolatiebedrijf?

Bekijk alles over het energielabel woning

Welke isolatie past bij jou?

Doe de dakisolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de dakisolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis dakisolatie offertes

Dakisolatie? Vraag offertes.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan

Bij dakisolatie offertes 2 handige checklists. Ona...Vergelijk dakisolatie

Kijk & Vergelijk dakisolatie.
Alle soorten isolatiemateriaal:
Dakplaten
Glaswol, steenwol
EPS isolatie
PIR platen, PUR en meer.
vergelijk dakisolatie

dakisolatie: alle informatie