Isolatie - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik.nl isolatie

Hoe huis isoleren?

manieren

Huis isoleren. Hoeveel ga je besparen en wat kost jouw huis isoleren? Onafhankelijke isolatie info van hoe-koop-ik.nl

Hoe isoleren? Hoe gaat isoleren van je huis? Waar begin je? Wat is slim: volgorde van isoleren, en de manieren. Onafhankelijke info en tips over hoe isoleren gaat.

Meer over isolatie

Hoe isoleren?


Waarom je moet isoleren, dat weet je al. Maar hoe isoleren in zijn werk gaat, daar wil je meer over weten. Hier vind je veel informatie over het hoe en waarom van isoleren.

Een huis isoleren kun je doen van het dak, de muren, spouwmuur, vloer en kruipruimte.
Alles weten over huis isoleren

Hoe isoleren dak

Hoe je het dak kunt isoleren, hangt van veel zaken af. Heb je een plat of schuin dak? Moet je rekening houden met het dak van de buren? Hoe levert isoleren warmte en Isoleren van dak bespaart 30%. Onafhankelijke isol...maximale geluidsisolatie? In de checklist beste dakisolatie staan 'De 8 punten voor de keuze van de beste dakisolatie.'
Bekijk de checklist beste dakisolatie

Een adviseur van een isolatiebedrijf komt bij je thuis, bekijkt het te isoleren dak en praat met jou over het hoe en waarom. Daarna maakt de adviseur een offerte waarin niet alleen staat hoe duur het isoleren zal worden, maar ook hoe het isoleren wordt uitgevoerd, en met welk isolatiemateriaal.
Alles over dakisolatie

Voor het isoleren van een schuin dak zijn er twee manieren: van binnenuit en van buitenaf. Hoe de isolatie het beste kan worden uitgevoerd, legt de isolatie adviseur van te voren uit. Bij isolatie aan de binnenzijde worden vaak isolatieplaten tegen het dakbeschot aangebracht.
Hoe gaat isoleren dak vanaf de binnenkant?

Hoe je dakisolatie vanaf de buitenzijde kunt aanbrengen? Dat kan op verschillende manieren.
Hoe gaat isoleren dak vanaf de buitenzijde?

Hoe isoleren spouwmuur

Spouwmuurisolatie begint met een inspectie van de spouwmuur. Hoe dat gaat? Het isolatiebedrijf komt bij je thuis een aantal zaken onderzoeken: de spouwdiepte, het aantal Isoleren van de spouwmuren. Welk soort isolatie be...vierkante meters spouwmuur, het type steen, het voegwerk en de bouwsituatie. Soms wordt met een camera bekeken hoe de binnenkant van de spouwmuur er uit ziet.

Op de dag van spouwmuurisolatie komen er meestal 2 medewerkers van het isolatiebedrijf. Er worden gaatjes geboord in de voeg (hoe groot die zijn, hangt af van het isolatiemateriaal). Hierdoor wordt de spouwmuurisolatie (pur schuim, glaswol of isolatieparels) met een goede spreiding aangebracht.
Spouwmuurisolatie kost een halve of hooguit een hele dag. Dat hangt af van de vraag hoe de isolatie wordt uitgevoerd.
Alles over spouwmuurisolatie

Hoe isoleren vloer of kruipruimte

Hoe isoleren van kruipruimte of vloer gaat, hangt af van de gekozen methode van isoleren. In alle gevallen begint het met een inspectie van de vloer en kruipruimte. Isolatie vloer. Alle soorten isolatie vergelijken....

Het isolatiebedrijf beoordeelt en meet de kruipruimte en vloer. De isolatie adviseur zal met jou de belangrijkste redenen bespreken voor vloerisolatie of kruipruimte isolatie. Ook dat heeft te maken met hoe het isoleren zal worden uitgevoerd. Ontdek bij de voordelen van vloerisolatie wat voor jou de belangrijkste redenen zijn.
Alles over vloerisolatie

Voor vloerisolatie met PUR-schuim wordt vanuit de kruipruimte aan de onderkant van de vloer PUR-schuim in lagen opgespoten tot de afgesproken dikte (meestal 6 cm).
Bij kruipruimte isolatie of bodemisolatie worden er vaak isolatieparels, of isolatiechips in de kruipruimte geblazen. Ook kunnen er isolatiematrassen worden geplaatst.
Alles over kruipruimte isolatie

Hoe isoleren zelf doen

Je kunt ook zelf kleine maatregelen nemen voor besparing met huis isolatie. Bijvoorbeeld isolatieband plakken bij kieren van ramen en deuren.
Lees alle tips huis isoleren

Wat zijn kosten huis isoleren?

Isolatie offertes aanvragen

Offertes aanvragen doe je heel eenvoudig. Met 1 aanvraag vraag je via hoe-koop-ik.nl 3 offertes Isolatie offertes aanvragen. Gratis en vrijblijven...aan. Gratis en vrijblijvend. Zo kun je goed de adviezen, de service en de isolatie kosten vergelijken.

Wij hebben kwalitatief goede isolatiebedrijven voor je geselecteerd. Deze isolatiebedrijven voldoen aan de kwaliteitscriteria, zijn aangesloten bij de VENIN en beschikken over de KOMO-certificaten.

Vraag isolatie offertes aan

Bij je offerte-aanvraag ontvang je GRATIS 2 handige checklists:
● ''7 tips om isolatie offertes goed te vergelijken.''
● ''13 vragen om aan het isolatiebedrijf te stellen.''


Meer informatie isolatie

Isolatie: alle info & tips
Hoe kies je een isolatiebedrijf?
Hoe kies je isolatiemateriaal?

Welke isolatie past bij jou?

Doe de isolatie Koopwijzer

Ontvang advies voor jouw huis.

Welk isolatiemateriaal is geschikt?

Wat zijn de isolatie kosten?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis isolatie offertes

Isolatie? Vraag offertes aan.

√ Bij erkende isolatiebedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan 2 gratis handige checklists bij isolatie offertes ...

Isolatie bespaart tot 30%. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhank...

Kijk & Vergelijk isolatie

Vergelijk soorten isolatie en isolatiematerialen:
Spouwmuurisolatie
Dakisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte isolatie
vergelijk isolatie

isolatie: alle informatie