Zonnepanelen - alles wat je weten wilt.hoe-koop-ik zonnepanelen

Zonnecel kopen

waar let je op?

Beste zonnepaneel? Welke soorten zonnepaneel zijn er? Wat is de beste zonnepaneel voor jouw huis? Alles over zonnepanelen op hoe-koop-ik.nl.

Zonnecellen kopen is een goed besluit. Weet waar je op moet letten als je zonnecellen kopen gaat. Bereid je aankoop goed voor.

Meer zonnepanelen

Volg ons ook op:
Twitter
Facebook
Google+

Lees het laatste zonnepanelen nieuws

Zonnecellen kopen

hoe koop ik zonnecellen?

Zonnecellen. Hoe-Koop-Ik.nl Onafhankelijk.Zonnecellen kopen: dat besluit neem je niet zomaar. Je kunt je goed voorbereiden als je zonnecellen kopen wilt voor je huis. Welk soort zonnecellen kopen is het beste? Wat kosten zonnecellen en wat wordt de opbrengst als je zonnecellen kopen gaat?

Wij geven alle informatie die je nodig hebt voordat je zonnecellen kopen gaat. Onafhankelijk en objectief.

Zonnecellen kopen: voorbereiding

Stel jezelf vooraf deze 4 vragen als je zonnecellen kopen wilt:

 • 1. Is je huis geschikt voor zonnecellen?

Zonnepanelen voor jouw huis. Wat bespaar je op je ...Het dak
Zonnecellen zitten in zonnepanelen. Deze kunnen zowel op een plat dak als een schuin dak worden geplaatst. Elk type woning is geschikt voor zonnecellen. Het aantal beschikbare m2 op je dak bepaalt hoeveel zonnepanelen je kunt plaatsen.
Alles over zonnecellen

De dakligging en dakhelling
De ligging van het dak en de dakhelling bepalen of je optimaal van de zonrichting gebruik kunt maken. Een dak met richting zuid is het meest gunstig. Het hoogste rendement uit zonnecellen haal je op een schuin dak met hellingshoek van 36 graden. Een plat dak is ook ideaal, dan kun je zelf de richting en de helling van de zonnecellen bepalen.

Er zijn nog meer zaken die bepalen of je huis is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Bekijk de checklist voor je zonnecellen kopen gaat.

Checklist zonnecellen kopen


Zonnecellen kopen? Eerst advies voor jouw dak

Ieder huis en dak is anders. Daarom is het belangrijk, als je zonnecellen kopen wilt, dat een installatie adviseur bij je thuis komt kijken. Hij kijkt naar de draagconstructie van het dak, let op mogelijke beperkingen van schaduw op de zonnecellen en bepaalt de meest ideale plaats. Hij geeft je deskundig advies over soorten en kwaliteiten zonnecellen.
Zo’n adviesgesprek over zonnecellen kopen is gratis en vrijblijvend als je dat via hoe-koop-ik.nl aanvraagt.

 • 2. Waarom wil je zonnecellen kopen?

Zonnepanelen voordelen: lagere energierekening, be...Wat is voor jou de belangrijkste reden waarom je zonnecellen kopen wilt? Bespreek dit straks met het installatiebedrijf. Het kan bepalen welke zonnecellen je zult kopen. Wil je veel gaan besparen op je energierekening? Bijdragen aan het milieu? Het energielabel van je huis verbeteren? Onafhankelijker worden van het energiebedrijf?
Ontdek de belangrijkste redenen voor jou om te voor zonnecellen te kopen.
Bekijk voordelen zonnepanelen

 • 3. Hoeveel kun je besparen met zonnecellen kopen?

De kosten van zonnecellen kopen verdien je altijd terug. Gemiddeld binnen 8-9 jaar, inclusief installatiekosten. Wil je weten hoeveel je met het kopen van zonnecellen kunt besparen op je energiekosten? Als je de zonnepanelen Koopwijzer doet, zie je meteen hoeveel je kunt besparen en voor welke prijs je zonnecellen kopen kunt.

 • 4. Wil je bepaald soort zonnecellen kopen?

Zonnepanelen vergelijken? Vergelijk zonnepanelen o...Er zijn verschillende soorten zonnecellen. Wil je weten welke zonnecellen je het beste kunt kopen voor jouw huis? In de Kijk & Vergelijk zonnepanelen kun je soorten en merken zonnepanelen vergelijken op prestaties, opbrengst, vermogen, garantie en keurmerken.

Vergelijk zonnepanelen

Zonnecellen kopen voor jouw huis

Zonnepanelen: alles wat je weten wilt over zonnepa...Weten welke zonnecellen geschikt zijn, wat de zonnecellen kosten en opbrengst wordt voor jouw huis?
Start de zonnepanelen Koopwijzer

Zonnecellen kopen? Vraag advies en offertes

Je wilt zonnecellen kopen voor je huis. Dan is de volgende stap het aanvragen van offertes voor Offertes zonnepanelen aanvragen. Gratis en vrijbli...zonnepanelen. Offertes zijn altijd gratis en vrijblijvend via hoe-koop-ik.nl. Je zit nergens aan vast.

De installatiebedrijven, die hoe-koop-ik.nl voor je selecteerde en beoordeelde:

 • hebben ruime ervaring met zonnepanelen en installatie.
 • werken met verschillende soorten zonnepanelen.
 • staan kwalitatief goed bekend.
 • zijn servicegericht.
 • werken met garantie.

Ieder dak is anders. Zonnecellen kopen betekent dus keuzes maken. Daarom komt een adviseur van het installatiebedrijf bij je thuis kijken.
Welke zonnecellen kopen zijn het beste voor jouw huis? Hij beoordeelt het dak, de ligging en helling. Ook kijkt hij naar de staat en bereikbaarheid van het dak. Zo bepaalt het installatiebedrijf waar op het dak je het beste zonnepanelen kunt plaatsen en wat er nodig is voor de installatie van het zonnepanelen-systeem. Hij vertaalt dit in een offerte op maat.

Zonnecellen kopen: vergelijk

Op basis van offertes besluit je of je zonnepanelen gaat kopen, en bij welke aanbieder je de Zonnepanelen tips. Alle informatie over zonnepanel...zonnepanelen kopen wilt.
Welke vragen stel je de installatie adviseur van zonnecellen? Hoe vergelijk je offertes van zonnecellen. Als je zonnepanelen offertes aanvraagt via hoe-koop-ik.nl sturen je per e-mail 2 gratis checklisten:

 • ‘welke vragen stel ik mijn installatie adviseur’ en 
 • ‘10 tips om zonnepanelen offertes te vergelijken’.


Vraag altijd meerdere offertes aan. Dat kan met 1 aanvraag via hoe-koop-ik.nl. Gratis en vrijblijvend. Zo kun je goed de adviezen, de service en natuurlijk de kosten van zonnepanelen vergelijken.

Vraag nu offertes zonnepanelen
Meer informatie zonnecellen kopen:

Zonnepanelen prijs
Zonnepanelen: alle info&tips
Werking zonnecellen

Welk zonnepaneel voor jou?

Doe de zonnepanelen Koopwijzer

Ontvang advies op maat.

Wat past het best bij jouw huis?

Wat kosten zonnepanelen?

Hoeveel ga je besparen?

start de koopwijzer

Gratis zonnepanelen offertes

√ Bij ervaren zonnepaneel-bedrijven

√ 3 offertes met 1 aanvraag

Gratis en vrijblijvend

√ Vergelijk adviezen en kosten

vraag gratis offertes aan


Vergelijk zonnepanelen

Kijk & Vergelijk soorten en merken zonnepanelen op:
Prijs/ prestatie
Vermogen
Opbrengst
Garantie en meer
vergelijk zonnepanelen

zonnepanelen: alle informatie